TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

modasaat.com hakkında

Mesaj revenant » 26 Kas 2012, 14:11

Merhaba arkadaşlar,
Forumda da biraz konuşulmuş bu site hakkında. Güzel indirimleri mevcut. Güvenlik açısından siteyi kullanan varsa yorumlarını alalım. Ben telefonla kendilerine ulaştım, saatcity.com sitesinin de kendilerine ait olduğunu söylediler. Bu konu hakkında da bilgisi olan varsa paylaşalım.
Kullanıcı avatarı
revenant

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj revenant » 26 Kas 2012, 14:27

Şimdi aydın saati de aradım. Ne saatcity ne de modasaat ile bir anlaşmaları olmadığını söyledi. Bu sitelerin saatleri ufak bayilerden edinmiş olma ihtimallerinden bahsetti.
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj revenant » 26 Kas 2012, 20:14

Evet uzun uzun araştırdım, hiçbir veri yok... Ne yapmalı arkadaşlar? Bu sitede fiyatlar en ucuz siteden daha da ucuz :) Kredi kartı kullanmıyorum, havale ile ödeyip ürünü beklemek ne kadar güvenli olur sizce?
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj phanomania » 28 Kas 2012, 17:39

Ben iki adet alışveriş yaptım birisi elime ulaştı ikincisi yolda şu an için bir sorun görünmüyor açıkçası.
Ayrıca Louis Erard bir saat için distribütör firma ile görüştüğümde anlaşmaları olduğunu onaylamışlardı.
Kullanıcı avatarı
phanomania

Mesaj phanomania » 29 Kas 2012, 20:09

Mesajı editleyemedim kusuruma bakmayın ;
Modasaat ile ilgili yazmıştım üstteki mesajı da ,
Bugün sipariş ettiğim 2. saat de elime ulaştı gayet sorunsuz şekilde.
Ben banka havalesi tercih ettim ödemede o yüzden kredi kartı ile ödeme konusunda bir yorum yapamayacağım.
Ama saatler söyledikleri gibi onayla kutulu vs.. şekilde geliyor.
Kullanıcı avatarı
phanomania

Mesaj hyeem » 10 Ara 2012, 17:07

Saat siteleri hakkında distribütörler ile görüşmek mutlaka bir bilgi edinmenizi sağlar
fakat distribütörler kendilerinden belli limitlerin altında alım yapan firmalar ile zaten muhatap olmuyorlar.

Böyle durumlarda yani sadece internetten satış yapmak isteyen saat firmalarını kendilerinden yüklü miktarlarda alım yapan bayilerine yönlendiriyorlar.

Örneğin casio firmasının ankara da yüklü miktarda satış yapan ulus taki bir bayisini önermesi gibi.

Veya bu siteler yine büyük saat firmalarından (en azından 3 - 5 fiziki satış yeri olan firmalar) internet sitelerinde saat satabilmek için kafadan Saat&saat grubu için % 40-45 indirimle saat temin edebiliyorlar. Burada onların karı tabiiki daha çok satış rakamı ile daha büyük iskontolara ulaşmak.

Dolayısı ile satın aldığınız bir saat size direk distribütörlerden gelmese de arcı bayilerden geleceği için yine tabii ki kaçak değilse garantili ürün olacak.

Zaten kanunen de 2 yıllık bir garanti olmak zorunda. aksi durumlarda tüketici hakem heyetleri son kullanıcının yanında.

Önemli olan ödeme konusunu bir önceki mesajımda da belirttiğim şekli ile yapmak.

Herkese sıkıntısız mutlu alışverişler.
Kullanıcı avatarı
hyeem

Hediyesaati.com güvenilir mi ?

Mesaj Watchesman » 19 Şub 2013, 16:54

Öncelikle herkese merhaba. 1 aylık model aramalarımın sonucunda istediğim modele karar verdim ama bir sorun var saati nereden almalıyım ? Konyalı saat ve aydın saat arasında kalmıştım fakat internette hediyesaati.com un fiyatlarının daha uygun olduğunu gördüm. Bu site hakkında görüslerinizi alabilir miyim güvenilir midir ?

Moderasyon notu: Lütfen konu açmadan önce arama özelliğini kullanınız.
Kullanıcı avatarı
Watchesman

Mesaj rj2k » 19 Şub 2013, 18:56

aradığım başlıklardan birisiydi,

hizli saatte bir model begendim ama almaya çekiniyorum çünkü ekşide zamanında camı hasarlı saat yollayıp iade etmek istenince "nerden bilelim sizin çizmediğinizi" gibi bi tavır içerisinde oldukları yazıyor. şikayet sitelerini de pek önemsemiyorlar gördüğüm kadarıyla. saat konusunda bu kadar titiz insanları hedef kitle olarak görmedikleri açıkça belli oluyor, siz ne dersiniz ?
rj2k

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Google [Bot] ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners