Ahmetrefik yazdı:Bond saatte bir Hublot havası var gibi geliyor bana, Hublot severmisin dersen severim ,hublotun tasarımlarını beğeniyorum, forumda Hublota karşı bir mesafe var gibi geliyor bana fakat TSF EX. LE Concord projeye de ilgi var fazlasıyla. Concord yetkilileri ile bu konu üzerinde konuşmuş olabilirsin belki, acaba bir esinlenme söz konusu mu?
Emre yazdı:Bond, Baselworld 2013'te C2'ler yenilenecek mi?
Ozgur yazdı:Bond yazdı:
Bakalım herkesin beğenisine uyan ortak bir karar kolay alınabilecek mi, hep beraber göreceğiz
Herkes kendi istegine gore ayri ayri yaptiramayacak mi?
fsinan yazdı:Ama kabul etmek lazım, ismi bir saat markası ismi olarak çok zor. Nette arattırıyorsun concord adında çıkan o kadar çok şey var ki. Concord çok farklı şeyler çağrıştırıyor ama saat değil. Neyse ki artık bundan sonra Türkiye'de herhalde böyle olmayacak.
bulenty yazdı:Emeğine sağlık Bond Başkan;henüz karar verememiş olsamda sürükleyici bir proje olacak.
Yarım altın bana da göz kırptı hatta 333 bile dedi,vmetin gibi balkona çıkıp hava aldım ama geçmedi![]()
Zaman içinde karar vermeyi düşünüyorum.Herşeyin yolunda gitmesi temennisi ile,kolay gelsin.
Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
|