TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Exclusive Limited Edition By Concord Teslim Bilgi

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: TSF Exclusive Limited Edition Project By Concord Watches

Mesaj Ahmetrefik » 02 Şub 2013, 23:34

katılıyorum fsinan :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Bond » 02 Şub 2013, 23:40

Ahmetrefik yazdı:Bond saatte bir Hublot havası var gibi geliyor bana, Hublot severmisin dersen severim ,hublotun tasarımlarını beğeniyorum, forumda Hublota karşı bir mesafe var gibi geliyor bana fakat TSF EX. LE Concord projeye de ilgi var fazlasıyla. Concord yetkilileri ile bu konu üzerinde konuşmuş olabilirsin belki, acaba bir esinlenme söz konusu mu?

Spor chrono olarak hafif şekilde AP ROO, Hublot ve kısmen Linde ve Vacheron Overseas hybrid'i gibi denilebilir. Ama Concord C1 ve Lab series DNA'sı yeterince yansıtılmış diyebilirim. Hublot bende severim ama fiyatlar çok yüksek, biraz daha iyi fiyatlandırmada olsa tercih edebileceğim bir saat özellikle King racing temalı olanlar çok güzel duruyor. :champ:

SIHH 2013'de tanıtılan yeni IWC Ingenieur'ün bazı modelleri çok benzemiş Hublot'a kasa formu olarak. Ben beğendim o modeli ama Ingenieur hayranları eski formun korunmamasına pek sıcak bakmamışlar sanırım.

Emre yazdı:Bond, Baselworld 2013'te C2'ler yenilenecek mi?

Emre bu seri daha 1-1.5 senelik çok yeni bir model yenileneceğini hiç zannetmem. Ama seriye yeni katılacak versiyonları mutlaka olacaktır. Yetişirse bizimki katılacak en azından :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 02 Şub 2013, 23:44

Ozgur yazdı:
Bond yazdı:
Bakalım herkesin beğenisine uyan ortak bir karar kolay alınabilecek mi, hep beraber göreceğiz :?:

Herkes kendi istegine gore ayri ayri yaptiramayacak mi? :o

Özgür ciddi mi yazdın yoksa takılmak için mi? :D Swatch falan belki bu ücretle kişiye özel unique piece yapabilir elbette :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj fsinan » 02 Şub 2013, 23:51

Ama kabul etmek lazım, ismi bir saat markası ismi olarak çok zor. Nette arattırıyorsun concord adında çıkan o kadar çok şey var ki. Concord çok farklı şeyler çağrıştırıyor ama saat değil. Neyse ki artık bundan sonra Türkiye'de herhalde böyle olmayacak.

:thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj bulenty » 02 Şub 2013, 23:58

Emeğine sağlık Bond Başkan;henüz karar verememiş olsamda sürükleyici bir proje olacak.

Yarım altın bana da göz kırptı hatta 333 bile dedi,vmetin gibi balkona çıkıp hava aldım ama geçmedi :roll:

Zaman içinde karar vermeyi düşünüyorum.Herşeyin yolunda gitmesi temennisi ile,kolay gelsin.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj Bond » 03 Şub 2013, 00:16

fsinan yazdı:Ama kabul etmek lazım, ismi bir saat markası ismi olarak çok zor. Nette arattırıyorsun concord adında çıkan o kadar çok şey var ki. Concord çok farklı şeyler çağrıştırıyor ama saat değil. Neyse ki artık bundan sonra Türkiye'de herhalde böyle olmayacak.

:thumbup:

Elbette proje sonrası Türkiye'de saat meraklıları arasında bilinirliği mutlaka artacaktır. Zaten firmanın bu şartları sağlamasında ana etken bu :champ:

Global olarak ise bilinirliği yeterli olan bir marka bence. Genelde çok pahalı saat modelleri ile tanındığı için marka prestiji yüksek. Google'a Concord Watches, Concord C1, C2 vb yazılırsa milyonlarca sonuç çıkıyor. Tabii bu bilinirliği Omega, Tag Heuer, Zenith vb gibi markalar ile elbette karşılaştırılamaz. Misal Linde Werdelin, Bremont veya Hautlance gibi markalara göre çok daha bilinir ve köklü bir marka. Tarihçe linkinde detaylı bilgiler mevcuttu. Concord çok uzun zamandır kesintisiz saat üreten bir marka. Ball ile bu bakımdan benzerlik gösteriyor. Çünkü ana hedefi o dönemde en çok müşteri sağlayan Amerikan pazarı. 2007'de yeni CEO ile tamamen model tarzını yenileyerek daha farklı saatler üretmeye başlıyor. Bizde yıllardır TSF'de yeni modellerini tanıttık Fuarlar ve Sektör haberleri kısmında.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 03 Şub 2013, 00:21

bulenty yazdı:Emeğine sağlık Bond Başkan;henüz karar verememiş olsamda sürükleyici bir proje olacak.

Yarım altın bana da göz kırptı hatta 333 bile dedi,vmetin gibi balkona çıkıp hava aldım ama geçmedi :roll:

Zaman içinde karar vermeyi düşünüyorum.Herşeyin yolunda gitmesi temennisi ile,kolay gelsin.

Bülent Hocam iyi dilekler için teşekkürler :champ: Sİzin genel kullanım alışkanlıkları ve koleksiyondaki saatler göz önüne alınınca biraz spor bir model kaçıyor diyebilirim. Ama beğenilmesi halinde neden olmasın. Acele etmeye gerek yok :thumbup:

Altın versiyon hoş elbette ama fiyatları çelik ve PVD modellere göre oldukça yüksek. Bu sağlanan şartlarda dahi altın model ile ortak forum projesi çok zor olur :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 03 Şub 2013, 00:22

Şu an için 30-35 kişi katılım isteği göstermiş sanırım :champ: Beğeniler için teşekkürler :champ: Mutlaka bütçe veya çeşitli sebeplerden vazgeçenler olacaktır. Bunu tam rakam olarak almamak lazım. Elbette daha proje duyurusu çok yeni olduğundan ve forum konusu dışında tüm kayıtlı kullanıcılara mail bildirim veya diğer mecralarda bir proje tanıtımı yapmadığımızdan sonraki günlerde bunlar yapıldığında yeni katılımlar olması da ihtimal dahilinde. 15 adet ile proje alt sınırımız var, bu bakımdan şanslıyız :thumbup: Concord ve DD Luxury'e bu esnek tutum için teşekkürler :thumbup:

Bazı arkadaşlarımız ise yapılacak modelin tasarım aşamasında bulunmasalar dahi beğenmeleri halinde sonradan katılmak isteyebilirler veya çıkanların yerine geçebilirler. Bunun için ise son limit belirlendikten sonra yedek liste oluşturacağız. Tasarım aşamasında ortak karar kolay çıkarsa firma üretimi hızlı gerçekleştirir diye tahmin ediyorum :super:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners