brckk yazd覺:Metin06 yazd覺:ben b繹yle eyleri 癟ok anlams覺z buluyorum.bence bu k覺r覺lamayan deil,k覺r覺lmaya gerek duyulmam覺 bir rekordan 繹te birey deil.bu rekoru k覺rm覺 olmas覺 markaya birey katmad覺覺 gibi,b繹yle bir rekora sahip olmamas覺 markan覺n deerinden zerre miskal g繹t羹rmez.pahal覺 bir bazarlama 癟al覺mas覺.
Bunlar iin cilas覺 Metin06, anlams覺z deil ger癟ek anlamda baar覺l覺 ve nokta at覺覺 bir pazarlama aktivitesi.. Bu arada inan bana aktivitenin bas覺nda, mecralarda vb. getirdii yans覺may覺 bu aktivite b羹t癟esinin on kat覺 maliyete yapamazlard覺.
癟ok hakl覺s覺n覺z ve bende buna iaret etmek istemitim zaten.fazlas覺 ile geri d繹n羹羹 olduunu zaten imdiki durumu 癟ok net g繹steriyor markan覺n.
Baran yazd覺:metin06 birazdaha arat覺r覺n derim 繹renilecek cok sey var
bu durumun saat end羹stirisi hakk覺nda bilgi sahibi olmakla 癟ok alakal覺 olduunu d羹羹nm羹yorum say覺n @baran.ama reklam pazarlama teknikleri ise konu,ite o konuda baya bir bilgi ve tecr羹be sahibiyimdir

aokyy yazd覺:Abi yedi katl覺 turbiyon yapmaya da gerek yok. Ama adamlar yap覺yor. Alan da al覺yor. Neticede arz talep meselesi. Yad覺rgam覺yoruz zaten onlar覺.
Ayr覺ca bu kadar derinlie dayan覺kl覺 saat 羹retmek de Rolex'e 癟ok yak覺覺yor 癟羹nk羹 ana temalar覺 dayan覺kl覺l覺k. Kendisini kan覺tlam覺 ve bunu per癟inlemi.
evet alan oluyor ve 癟ok da iyi yap覺yorlar ama o saati alanda koluna tak覺yordur deilmi k覺ymetli kardeim @aokyy.Allah'覺n覺 seversen bu saati kim takar koluna yaw.