En arkadaki sarı Vega, "Angel Cengiz" in, mavi '67 Camaro yu rahmetli Uğur abi hazırlamıştı (Rpm oto Ankara) yanlış hatırlamıyorsam, bu araçları çok kere izledim birde Tikveşlinin efsane Camaro su vardı, '71 yada '72 diye hatırlıyorum...
 En arkadaki sarı Vega, "Angel Cengiz" in, mavi '67 Camaro yu rahmetli Uğur abi hazırlamıştı (Rpm oto Ankara) yanlış hatırlamıyorsam, bu araçları çok kere izledim birde Tikveşlinin efsane Camaro su vardı, '71 yada '72 diye hatırlıyorum...Mopar

En arkadaki sarı Vega, "Angel Cengiz" in, mavi '67 Camaro yu rahmetli Uğur abi hazırlamıştı (Rpm oto Ankara) yanlış hatırlamıyorsam, bu araçları çok kere izledim birde Tikveşlinin efsane Camaro su vardı, '71 yada '72 diye hatırlıyorum...

mucadeleci yazdı:En arkadaki sarı Vega, "Angel Cengiz" in, mavi '67 Camaro yu rahmetli Uğur abi hazırlamıştı (Rpm oto Ankara) yanlış hatırlamıyorsam, bu araçları çok kere izledim birde Tikveşlinin efsane Camaro su vardı, '71 yada '72 diye hatırlıyorum.

tabi kardeş ziyareti de bonusu
 tabi kardeş ziyareti de bonusu 

Tabii bir de Bordo Bela yazan hurda bir araç vardı ama kaputtan blower kiti falan fırlamış..
 Tabii bir de Bordo Bela yazan hurda bir araç vardı ama kaputtan blower kiti falan fırlamış..  

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
| 
 | ||||||||||||||