TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Style Editor

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Style Editor

Mesaj atilla4346 » 19 Oca 2013, 15:44

[quote
Atilla severek kullaniyorum ama sag kola taktigim icin pusher elimi rahatsiz etmiyor degil maalesef :( ama goruntusu gercekten hos :champ:[/quote]

Yıllarca saati sağ kolda kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum başkan, ama hiç Graham kullanmadım, o pusher la zor olmalı gerçekten.

Vince reyiz adresi vermiş Volkan, sana artık ziyaret düşer ve tabii akabinde de buraya bir foto koymak :D
Kullanıcı avatarı
atilla4346

Mesaj mucadeleci » 19 Oca 2013, 15:50

vincefb yazdı:Ahmet ;) Graham yakisikli :)
Atilla severek kullaniyorum ama sag kola taktigim icin pusher elimi rahatsiz etmiyor degil maalesef :( ama goruntusu gercekten hos :champ:

Evreka! beyeler, müthiş bir çözüm buldum ki; akıllara zarar, aklınızın ucundan geçmemiştir :!: Pusher ların rahatsız etmemesi için, *vinz, bu Graham ı sol koluna takmalıdır :D :lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Scubat » 21 Oca 2013, 12:22

Arkadaşlar, burlington gibi kaliteli ama yerli çorap ne önerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj vincefb » 21 Oca 2013, 12:30

Happy socks, lacoste, Vakko , Hugo boss kullanıyordum taki Hozburun reyiz ile tanışıncaya kadar en güzel yerli Hozburunun ürettikleri :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj mlm » 21 Oca 2013, 12:35

Hozburun socks rocks :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj hozburun » 21 Oca 2013, 13:04

vincefb, mlm teşekkür ederim dostlar :champ: :champ: :champ:

Scubat merhaba, biz ve bizim ayarımızda fabrikalar genelde ihracat yapıp ( müşteri markasıyla private label olarak ) iç piyasaya servis vermezler ve dolayısıyla Burlington gibi bir efsane marka kalitesinde çorap üretseler dahi marka bilinirliği olmadığı ve pazarda da arzı olmadığı için no name :( yaşar giderler.Diğer bazı grup üreticiler ise hem dış hem de iç pazara servis verirler ve vincefb nin saydığı markalar dhil fason üretim yapar ve müşterinin etiketini takarlar.Son grup ise sadece iç pazara yönelik firmalardır ve bunların genelde kendi markaları vardır ama pek bilinmezler zira çorapta marka olmak ( aksesuar olduğu için ve maalesef yerli üreticilerin gerek maddi gerek bilinç gerekse de ihtiyaç eksiklikleri ( zaten ürettiklerini sattıkları için ) yüzünden bugüne kadar pek gerçekleşememiştir.

Bu kadar kafa ütülemek yeter ;) gelelim sorunun cevabına :Bizim ağırlıklı İngiltere perakendecileri ve mağaza zincirlerine üretim yaptığımızdan ben ancak sana etiketsiz çorap temin edebilirim ama kendim görüp alayım dersen yerli üretim olduğundan etiketine bakıp Made in Türkiye olduğundan emin olmak kaydıyla ( zira bazı yerli giyim markaları çoraplarını da uzakdoğuda ürettirebiliyor) vincefb nin yazdığı markalardan rahatlıkla alabilirsin.

:champ: :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj vincefb » 21 Oca 2013, 13:26

Resim
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Ahbob » 21 Oca 2013, 13:28

Vince, mükemmel. :super:
Kullanıcı avatarı
Ahbob

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners