Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Magneto » 17 Oca 2013, 21:02
erdemguner35 yazdı:sizinki kutulu kitapçıklı filan... biz ucuz aldık diye mi dandik kutunun içine atmışlar

sizinki sanırım Karpa İthalat hocam ... Benim aldığım Aslan Saat garantisi altında . Orientten sorgulandığında Resmi ithalatçı olarak sadece Aslan Saat gözüküyor .
Aldığınız saat paralel ithalat ama sorun yok . Orient aynı Orient . Güle güle kullanın

Saat = BlancPain
-

Magneto
-
Erdem35 » 17 Oca 2013, 22:24
Magneto yazdı:erdemguner35 yazdı:sizinki kutulu kitapçıklı filan... biz ucuz aldık diye mi dandik kutunun içine atmışlar

sizinki sanırım Karpa İthalat hocam ... Benim aldığım Aslan Saat garantisi altında . Orientten sorgulandığında Resmi ithalatçı olarak sadece Aslan Saat gözüküyor .
Aldığınız saat paralel ithalat ama sorun yok . Orient aynı Orient . Güle güle kullanın

Tekrar Teşekkürler...evet Karpa... olsun ama sorun yok kutusunda durmuyo zaten

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Erdem35 » 17 Oca 2013, 22:27
zenith teşekkürler
NightLAW senin Seiko nda bir harika...

Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Triton » 02 May 2013, 12:53
Gecikmiş olarak güle güle kullanın.
Ayrıca Orient Mako serisini çok başarılı bulduğumu ve belli bütçeler için tartışmasız çok iyi fiyat/kalite performansı olan diver modeli olduklarını da eklemek isterim.
Ben de çok memnun kaldım. Severek takıyorum...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
-

Triton
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir