TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj serdarfb » 16 Oca 2013, 19:40

Forumdaki Broadway sahipleri açar konuyu birazdan :) :) Ayağını denk al. :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Baran » 17 Oca 2013, 08:42

Valla biz ailecek Renault severiz.Station wagon renault babamın ilk arabasıymış.Sonra anneminde ilk arabası Broadway olmuş babamda sonra Flash S aldı hatta sıra beklemiş kırmızı rengi için.En son da Manager - Concorde ikilisi yani Renault 21 ile kapatmış fransız defterini.Ondan sonra varsa yoksa Alman :D Ben bu arabaların hepsini hatırlıyorum en guzelide flash S ti.Spor koltuklar spor direksiyon vs.. Babam hala söyler kütük gibi arabaydı broadway diye.

Resim

Aklıma şu reklam geldi :D

Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 17 Oca 2013, 09:51

Baran sen sol seriti bosaltin ford taunus geliyoru duymadin herhalde valla iyi ki babam senin babana yolda denk gelmemis:))))broadway olurdu highway
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 17 Oca 2013, 09:58

Babam 1971'de sıfır aldığı Reanault 12 TL'den bu yana hep istinasız Renault kullandı.. :shock: Güncel aracı Megane III HB Dizel CVT.. :geek:
Özellikle Renault 9 ve 19 serisi hayatımda kullandığım en kötü araçların başında gelir.. :evil: Hatta bu araçların üretildiği dönem zarfında hem daha ucuz hem de kullanması daha rahat ve keyifli olan Tofaş Kuş Serisi'ni insanlar niye tercih etmez diye de düşünmüştüm.. :roll:

Evime giden yol üzerinde, kaldırım kenarında araba satmaya çalışan, home office galerici wanna be bir zat var.. Sürekli eski, basit otomobilleri aynı noktaya parkedip arka camına yaklaşık 4ad. A4 büyüklüğünde, aracın özelliklerini ve fiyatını elle yazdığı bir karton asıyor.. Bugün beyaz bir Broadway vardı.. Tamamını okuyamadım ama fiyatı gördüm; 10.500,00 TL. :o Allah akıl fikir versin daha ne diyeyim.. :shock:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj vmetin » 17 Oca 2013, 10:38

Resim

ilk arabamın aynısı yıl 1996 -1986 model renault five gt :D

o zamanlar daha mutluydum sanki be
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj razz » 17 Oca 2013, 11:48

İçinde korktuğum nadir araçlardandır :o 1997'de bir arkadaşımda vardı, beyaz renk, aynaları kırmızı.. GT Turbo..
Arnavutköy sahilde gazlamıştık sabaha karşı, aklıma geldikçe hala avuçlarım terler.. :?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ZubFB » 17 Oca 2013, 11:54

fransız arabalarını istisnasız sevmem. ilk arabam peugeot idi. içi bu kadar kalitesiz az araba gördüm. (iran'da bindiğim lokal üretim peykandı sanırım ismi anca o yarışır). bence renault alt segmentlerde peugeot'dan daha başarılı.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Baran » 17 Oca 2013, 12:05

106Gti ve Peuogeot 307xs tek kapı kullandım ikisindende memnundum tabi o yıllardaki beklentimle şimdiki beklentilerim arasında uçurum var o gözle bakmak lazım.306Gti Astra Gsi dönemi Clio RS ler yenı cıkmıştı hiç unutmam göztepede o zaman Renault bayisi var istasyon caddesi ışıklara gelmeden getirmişler sıfır showroomda duruyor nubuk direksiyon spor pedallar suet+deri koltuklar spor tamponlar ve hepsi fabrika cıkısı :shock: İçine oturup yarım saat inceledim sonra babamın yanına gidip resmen yalvarmıştım ama 172 beygir senin neyine diyip almamıştı ki 120 beygir olmasına ragmen 106 ondan cok daha tehlikeli bir makinaydı.Hala cok severim bu kasa clioları.

Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 96 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners