Hikaye uzun aslında ama sen seversin; Sene 1998.. 1974 Chevy Camaro Type LT'me bir heves DuraLube yağ katkısı koymak üzere işe koyuldum..

Önce Moroso Sübap Kapağı üzerinde bulunan K&N Breather'ı söktüm..

Sonra da yağ katkısı şişesini açtım.. Tam koymak üzereyken telefonum çaldı..

O dönem cep telefonu hala yeni sayılabilecek bir aygıt, benim de Bumblebee Look-A-Like Ericsson GF768 Yellow'um var..

Cevap vermemek olmaz, telefonu açtım, şişeyi de sol çamurluğun üzerine bırakıp daldım konuşmaya..

O sırada dalgınlıkla arabaya fazla yaslanmışım, şişe devrilmiş ve bal kıvamındaki DuraLube benim Timberland Classic Yellow Boots'un üzerine güzelce akmıştı..
Büyük bir üzüntüyle sabah şirketteki bilgisayardan Timberland Consumer Service'e durumu tam olarak izah eden ve temizlemek için yardım isteyen bir e-mail yolladım.

.
Ertesi gün cevap e-mail'ı geldi Cathy isminde bir yetkiliden.. Özetle yapmam gereken şöyleydi; İçinde krem katkısı bulunmayan bulaşık deterjanını ılık suyla ıslatılmış sünger ile köpürtüyorum.. Daha sonra lekenin merkezinden dışarı doğru, dairesel hareketlerle bastırarak botu köpük köpük siliyorum.. Botun heryeri eşit şekilde silinmiş ve gözle görünür köpük kalmamış hale geldikten sonra direkt ısı kaynağından uzak, açık hava bir yerde kurumaya bırakıyorum..
Tam olarak denileni yapıp, botları balkonda kurumaya bıraktım.. Ertesi sabah baktığımda botlar yeniden farksız bir şekilde duruyordu..