retrograde yazd覺:D羹n yeni a癟覺lan bir al覺veri merkezinde kahverengi kay覺l覺s覺n覺 g繹rd羹m ve inceledim ger癟ekten houma gitti. Fiyat olarak 900k羹s羹r birey dedi ama nakite en son san覺r覺m 780 veya 740 dedi yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 癟ok beendiim i癟in almay覺 istesem de bi sirkeci turu yapman覺n daha isabetli olaca覺n覺 d羹羹nd羹羹mden imdilik almad覺m. uzun bir s羹redir saat almak istiyordum max 1000 lira b羹t癟eye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in sayg覺deer 羹yeleri.
gorbay yazd覺:retrograde yazd覺:D羹n yeni a癟覺lan bir al覺veri merkezinde kahverengi kay覺l覺s覺n覺 g繹rd羹m ve inceledim ger癟ekten houma gitti. Fiyat olarak 900k羹s羹r birey dedi ama nakite en son san覺r覺m 780 veya 740 dedi yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 癟ok beendiim i癟in almay覺 istesem de bi sirkeci turu yapman覺n daha isabetli olaca覺n覺 d羹羹nd羹羹mden imdilik almad覺m. uzun bir s羹redir saat almak istiyordum max 1000 lira b羹t癟eye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in sayg覺deer 羹yeleri.
Hocam mutlaka bi sirkeciye ugrayin ben bu saati 500 k羹sur fiyata alm覺t覺m sizin beendiiniz kahverengi deri kayislinin fiyat覺n覺 475 tl ye kadar indirmislerdi isterseniz adres verebilirim
gorbay yazd覺:Arkadalar bu arada hafta sonu forumdan da arkadalar覺n tavsiyesi 羹zerine baran kay覺 maazas覺na gittim, evet d羹kkan 癟ok g羹zel, tamamen bu i i癟in dekore edilmi, harikulade idi ancak gel gelelim i癟indeki adam bi o kadar itici geldi, g繹sterdii u ge癟irmez kay覺s覺 beenmediimi s繹yleyince ' O zaman b覺rak ' gibisinden kabaca bi 羹slup tak覺ndi..yaz覺k ger癟ekten eer i癟imizde taniyan varsa l羹tfen bu arkada覺 uyarsin, en az覺ndan m羹terilerine kar覺 daha kibar olmas覺 gerektiini bilsin, yaln覺 mu dusunuyorum acaba ?
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir
|