İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Bu konuyu yeni gorüyorum Fatih Ağabey , kusuruma bakma ama suç sende. Üst üste kutu açılırsa olacağı budur
Renkleri ile bana yakın olmasa da saat olarak mükemmel bir seçim olmuş. Daha tanışmak nasip olmasa da sizi seviyorum Fatih Ağabey Hayırlısı olsun ,güzel zamanlarını göstersin inşallah.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Rica ederim panpa seninkileri de ne kadar dikkat ve ozen ile inceledigimi biliyorsun Bunlar boyle Christmas Eve cercevesinde etkinliklerimiz, kozde kestane, patlamis misir, arada sicak sarap, tombala, vesaire vesaire
Thevenin başkan teşekkürler, foto için bir daha teşekkürler Serdar başkan kıskanmayalım lütfen Kerim sağolasın kardeşim ben de seni seviyorum gelecektin gelmedin , hayırdır yoksa Pendikle aranda sorun mu var;)
Hava muhalefeti diyelim Fatih Ağabey Onun dışında çok şükür herhangi bir sorun yok . Geldiğimde,görmek istediğim saatlerini sayısı zaten gitgide çoğalıyor.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL