TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Philippe Complication Modelleri Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe Complication Modelleri Seçim Tavsiyesi

Mesaj SalihY » 16 Ara 2012, 03:38

Arkadaslar selam tekrar,

Tutarli bilgi bulamadim bir turlu de, 5130p, 150 limitli bir saat mi?

Bir de sanirim limitli modellere kayiyorum daha cok su an, yukarida bahsettigim modellerden 5550p bir tek buna uyuyor su an, baska limitli neler var bildiginiz? 5270g'yi bulmakta sorun yasiyoruz, o yuzden o bulunursa degerlendirilecek diye simdilik konu disi tutuyorum.

Simdiden tesekkurler,

Salih
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj Frax » 16 Ara 2012, 03:46

5130P normalde limitli degil ancak limitli serileri mevcut imis. Ornegin bu "Mecca Edition" 150 limitli.

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Thevenin » 16 Ara 2012, 04:03

Limitli modelleri limit kondugunda almak daha mumkun, BaselWorld'e de 4 ay kaldi :D

BaselWorld yazdı:December 11, 2012- BASELWORLD 2013 ready to go: After more than two years' preparation, BASELWORLD 2013 is ready to go, with the new show concept now in place. The World Watch and Jewellery Show will thus move into a new era on April 25, 2013, as announced.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj SalihY » 16 Ara 2012, 04:33

Limitli modellere limit konmasi derken? Ilk cikarken konmuyor mu bu limit :) Kusura bakmayin, yabanciyim biraz bu konulara.

Yeni modelleri olacak mi Patek'in Basel'de, bilinen bir seyler var mi?
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj Thevenin » 16 Ara 2012, 04:46

Cikarken elbette :D Kimse bilmez ne olacak; ama Patek Philippe her zamanki gibi Basel 2013'te yer aliyor. Complications ya da Grande Complications serisine ekleme farkli kasa/kadran disinda her zaman olacak bir olay degil suphesiz; ama bir Patek Philippe butigi ile limitli bir saat veya yakin zamanda " discontinued " olacak bir model onceligi hususunda cok onceden iletisimde kalmak gerekir sanirim.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: Patek Philippe Modelleri Seçim Tavsiyesi

Mesaj Drago » 16 Ara 2012, 18:35

AboveTheRim yazdı:Hatırladığım , M.Kemal Atatürk adınada bir PP yapılmıştı.

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=4314#axzz2DwmfhVDh

Tam olarak siyasi görüşünüzü bilmiyorum, yani bu link size PP'yi daha bir sevdirir mi soğutur mu bilemem ama önemli olan PP'nin tarihe adını yazdırmış önemli isimlere özel koleksiyon saatleri üretmiş bir marka olması. Kesinlikle üzerinde başkasının ismi olanı almayın :!:

Kendi adıma, bana özel bir Patek Philippe edinme imkanım, gücüm olsaydı asla seri üretim bir saat almazdım. 24 yaşında bir gencin tavsiyesi :D yeni üretilebilecek bir koleksiyon PP sahibi olmaya çalışırım, bağlantı kurmaya çalışırım sizin yerinizde olsam 6ay - 1 yıl herneyse.

Baktık olmuyor, denedik, napalım, sağlık olsun zaten hepsi şık.

Mustafa Kemal Atatürk siyasi bir fiğür değil, devletimizin kurucusudur lütfen...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj 2fast4u » 16 Ara 2012, 22:19

Drago yazdı:

Tam olarak siyasi görüşünüzü bilmiyorum, yani bu link size PP'yi daha bir sevdirir mi soğutur mu bilemem ama önemli olan PP'nin tarihe adını yazdırmış önemli isimlere özel koleksiyon saatleri üretmiş bir marka olması. Kesinlikle üzerinde başkasının ismi olanı almayın :!:

Kendi adıma, bana özel bir Patek Philippe edinme imkanım, gücüm olsaydı asla seri üretim bir saat almazdım. 24 yaşında bir gencin tavsiyesi :D yeni üretilebilecek bir koleksiyon PP sahibi olmaya çalışırım, bağlantı kurmaya çalışırım sizin yerinizde olsam 6ay - 1 yıl herneyse.

Mustafa Kemal Atatürk siyasi bir fiğür değil, devletimizin kurucusudur lütfen...

:thumbup: Dünya liderlerine özel saat yapılır siyası fıgurlerde gıdıp o saat fabrıkasını zıyaret eder.Karıştırmayalım :idea:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Drago » 17 Ara 2012, 12:56

2fast4u yazdı:
Drago yazdı:

:thumbup: Dünya liderlerine özel saat yapılır siyası fıgurlerde gıdıp o saat fabrıkasını zıyaret eder.Karıştırmayalım :idea:

:thumbup: Aynen...
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 176 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners