Abi, tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanı dilerim
Saat sana gelmeden önce deneme şansı buldum saatçide

Daha önceden de yazdığım gibi, 47mm lik çapıyla kağıt üzerinde dev gibi görünsede bilekte süpermunis kedi-tavşan kırması konforda bir saat halini alıyor

40mmlik submariner nasıl rahatsa bu da aynen öyle, hatta yumuşacık assolutamente sayesinde belki biraz daha fazlası

California dial, sevilir sevilmez ayrı konu ancak panerai için kesinlikle çok önemli bir tasarım unsuru ve bu kadrana sahip saatlerin üretim adedi oldukça az. Ben bu saate tarih göstergesinden dolayı bir ön yargıyla yaklaşıyordum ancak bileğimde denediğimde yersiz yere endişelendiğimi anladım, görsel açıdan hiçbir rahatsızlık hissetmedim
Şimdi sıra P.3000'in keyfini çıkarmada

Yağ gibi kayan kurma kolunu çevirmenin zamanla büyük bir eğlence haline geleceğine eminim

Chronofiable sertifikalı bu mekanizma(ve saatin kendisi de) için dayanıklılık konusunda en ufak bir şüphen olmasın

Hassasiyet değerlerinin yazılı olduğu sayfadaki rakamları bilmiyorum ancak bu mekanizmanın en önemli özelliklerinden biri de tüm güç rezervi boyunca hassasiyetini değişmeze yakın biçimde koruyabilmesi

Daha çok makro bekliyoruz