TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TW Steel CE6001 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

TW Steel CE6001 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj basto » 14 Ara 2012, 11:55

Merhaba arkadalar ve 羹stadlar覺m,

Daha 繹nce 600 TL'ye bir tane TW Steel CE 1032 saat alm覺t覺m. Teknik olarak 癟ok ileri bir saat olmasa da tasar覺m覺n覺 癟ok beeniyorum.

imdi markan覺n baka bir modeline rastlad覺m. Bunun swiss made olduu yaz覺yor. Baz覺 sitelerde mekanizmas覺n覺n ETA olduunu belirtmi.

Safir cam, 48 mm. Ne dersiniz bu saate 800 TL civar覺 vermek mant覺kl覺 m覺d覺r? Yorumlar覺n覺z覺 almak isterim.

Bir de rose gold kaplamas覺 AA grade diyor. Bu ka癟 micron'a denk gelmektedir, rengi atar m覺? Ben biraz fazla terliyorum 癟羹nk羹.
Resim
http://www.chrono24.com.tr/twsteel/uhren-ceo-pilot-limited-edition-ce6001--id2069735.htm
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Re: TW STEEL CE6001

Mesaj basto » 14 Ara 2012, 11:57

48 mm kaplamaym覺 buldum. Bu yeterli olur mu sizce?
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Re: TW STEEL CE6001 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj onuratamer » 14 Ara 2012, 12:23

Bu markanin CEO modeli bende mevcut. Kasa dizayni guzel, celik kalitesi gayet yeterli. Bendekinde Miyota mekanizma olmasi lazim. Ancak bahsettiginiz modeldeki kaplama kisa vadede sorun cikarmasa da uzun vadede sikinti yaratabilir. 2 sene takar, kaplamasi atarsa baska saat alirim diyorsaniz alinabilir. Ayni sorun mavi kayisinda da yasanabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
onuratamer

Kay覺t: 16 May 2011, 18:13

Re: TW STEEL CE6001

Mesaj asymptote » 14 Ara 2012, 12:26

basto yazd覺:48 mm kaplamaym覺 buldum. Bu yeterli olur mu sizce?

48 mm kasa 繹l癟羹s羹, kaplama kal覺nl覺覺n覺 sorsan覺z kendileri de bilmez.. :) ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj basto » 14 Ara 2012, 12:32

Ben de a覺rd覺m zaten ama "48 mm rose gold plated" diye yaz覺nca bir an eblekliime geldi san覺r覺m.

Bendeki de Miyota mekanizmal覺. Bunun mekanizma hem ETA hem safir cam hem de tepesi eek kadar b羹y羹k olmad覺覺ndan daha konforlu tak覺labileceini d羹羹nd羹羹mden akl覺ma yatt覺.

Kasa da 316L imi.

Kaplama atmas覺 konusunda hakl覺s覺n覺z ama 10 tane saatim var o y羹zden hepsini s羹rekli takm覺yorum. Ortalama 10 g羹nde 1 takar覺m diye d羹羹nebilriz. Bu durumda da zaman kaynakl覺 bir renk atmas覺 olur mu yoksa 繹mr羹 10x kadar uzar m覺?
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Mesaj FatihGS » 14 Ara 2012, 14:07

Kardeim kullan覺yor twsteel rose gold yakla覺k 3-4 y覺ld覺r tabii ki her g羹n onu takm覺yor ge癟enlerde bakt覺m kaplamada bir deformasyon yoktu maallah dedim
Kullan覺c覺 avatar覺
FatihGS

Kay覺t: 21 May 2012, 22:30

Mesaj basto » 14 Ara 2012, 14:10

Peki saatin tasar覺m覺na hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz?

A癟覺kcas覺 mavi saat kullamad覺m hi癟, toplum buna haz覺r m覺 yeterince kestiremiyorum :)

Bu fiyatlara safir caml覺, salam mekanizmal覺 baka 繹nerileriniz olur mu?
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Re: TW Steel CE6001 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj vmetin » 14 Ara 2012, 14:29

Ben saatin g繹r羹nt羹s羹n羹 sevdim, ama 10 g羹nde bir takacaksan覺z neden otomatik saat al覺yorsunuz. Quartz al覺n hi癟 durmadan fazla sapma yapmadan 癟al覺s覺n dursun.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium, hakanbora ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners