Hozburun bulova çok yakışıklıymış
SwissAuto sizi style editor köşemize alalım
Desertsun mavi gözlü seiko çok yakışıklı

Radiomiri bugün siyah croco ile deniyorum
Razz yazdı:herojd11 yazdı:Razz harikabenimde bu foto aklıma gelmişti , bu arada bende Audi'yi sattım ve şirketin Symbol'ünü kullanıyorum yani yaklaşık bir durumda bende de var
ulan aklıma geldi quattro çok fenaydı be
19 yaşındayken Pontiac TransAm (6.6lt.) kullanıyordum.. Saatim vintage Seiko 6139 Chrono'ydu..![]()
21 yaşındayken Chevrolet Camaro kullanıyordum.. Seiko'nun yanına bir de Casio G-Shock DW-6600' almıştım..![]()
29 yaşındayken BMW 3.20ia Coupe kullanıyordum.. Sadece bir tane Rolex Submariner'ım vardı..![]()
Şimdi -35 yaşında- Peugeot 206+ dizel kullanıyorum.. Üç tane Rolex'im var..![]()
![]()
![]()
mrbars'ın bir klasik Alfa Romeo Spider'ı, bir Muscle Car Camaro'su, 3ad. de Rolex'i var..![]()
Ulan ben bu adamı ne yapayım şimdi..?!!
Diyete başladık, LeZZe'de pide de ısmarlatamıyorum..
![]()
mrbars; bugün Peugeot Partner'dan başka arabayla gözüme gözükme, vallahi Çağlar, Volkan ve Cengiz'i de alırım yanıma elimizden kurtulamazsın..![]()
mlm yazdı:Razz, abi haklısın, dersimi aldım
Hemen arabayı satıp yeşil bir Palio, kola da Sub LV alıyorum, hatunu da boşuyorum, yok pardon o beni boşuyor
Bu arada Cas-Mus çemberi diyerek arabalar konusundaki rüşt-ü cehalet-i şahanemi ispat etmişim, Cas-Cam olarak düzeltilsin lütfen
Kulaklarımın çınıldaması bir anda arttı anlamadım, hemen iyi günler diliyorum..
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997, matadormax, scarbo ve 67 misafir
|