TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Abartılan Küçümsenen Overrated Underrated Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Abartılan/Küçümsenen (Overrated/Underrated) Marka

Mesaj asymptote » 06 Ara 2012, 21:02

haunted thread..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj nbmc » 06 Ara 2012, 21:38

Ert yazdı:Bir konu ancak böyle katledilebilirdi :) pastane dondurma geyikleri , moderatorler nerde abi bu ne saçmalıktır , harici konular bölümünde konusun boyle şeyleri konuyu takip eden insanlara saygınız olsun lutfen

Sayın Ert kesinlikle haklısınız.

Nedense bu konunun konuşulmasını istemeyen bazı kişiler ve nedense yazmaktan korkan kişiler var. Çok çocukca ama maalesef bu böyle. Yazılanlara da bazı kullanıcıların söz konusu marka babasınınmış gibi tepki göstermesi de ayrıca bir anlaşılmaz durum. Komik. 2 gündür sebebini anlayamadığım bir baltalama telaşı var. Bunu yapanların içinde saat hakkında gerçekten oldukça bilgi sahibi deneyimli kişiler olması ise forum adına çok üzücü. Oysa gerçekten bu konuda bütün kullanıcıların fikirlerini merak ediyordum. Özellikle üstadların. Ama bu duruma getirildi.

Keşke bu yazılanlara rağmen siz fikirlerinizi paylaşsaydınız.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj Ert » 06 Ara 2012, 22:02

Ben naçizane paylaşımlarmı yapmıştım zaten. Zevklede okuyordum fakat 2 gundur konu gerçekten abes denecek bir yere geldi. Şahsen ben bazı üyelerinin babalarının yeri gibi burda saygısızca ve geyik muhabbeti tabir edilecek şekilde laflamasına karşıyım. Biri çıksın bana desin Eyyy Ert Sende kimsin burası bizim mekanımız ve haksızsın .. Ve bunu bana sitenin yetkilisi söylesin benim ona diyeceğim 2 cümle olur

1. Paylaşımlarımı SİL
2. Benide SİL

Yok ama ben haklıysam ve rahatsızsam ki eminim yazmayan birçok aktif pasif kullanıcıda bu durumdan rahatsızdır yetkililer gereğini yapın. Ben ve diğer 9000 küsür üye 5 kişinin pastane keçi sütü eşşek eti geyiklerini okumak zorunda değiliz. Google indexliyor , meraklı bir saat sever geldi okudu okudu sonuna geldi ne diyeceğini düşünün. Foruma zarar verip burda paylaşılan tüm güzellikleri katlediyorsunuz. Samimi olabilirsiniz ama burda 10000 üye var ve yalnız değilsiniz ayrıca kimseden üstün HİÇ değilsiniz .

Saygılar
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj asymptote » 06 Ara 2012, 22:13

Çok sert.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Ert » 06 Ara 2012, 22:18

asymptote yazdı:Çok sert.. :D

Sulandırma lütfen
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj Baran » 06 Ara 2012, 22:23

Sayın Ert öncelikle 1 ve 2 numaralı istekleriniz hoş değil ki bende birkere bu tarz bir söylemde bulunmuştum fakat sonradan hoş olmadığını farkettim.Forum siz yada ben olmadanda devam eder böyle birşey için forumu tehdit etmek komik oluyor.Silerler caart diye ki silmiyorlar ben olsam silerim,kimseye vaay Baran gitti Ert gitti demez aynı tas aynı hamam devam eder gayette guzel.İkinicisi diğer söylediğinizde yenı uyeler acısından bakıldığında haklı olsanızda burada dışarıdada görüşen görüşme imkanı olmasada iyi anlaşan gercek arkadaşlar mevcutken forum içinde bu tarz konusmaların gecmesi kimseyi rahatsız etmemeli diye düşünüyorum.Ben bazen konuya hakim olmasamda okuyup eğleniyorum kaldıki bu içinde bulunduğumuz konuda tartışmalar buyuyecekken keçi sütü dana yoğurdu muhabbetinin olması ortalığı bir nebze sakinleştirmiş konuyu değiştirmişken sizin bu sekilde ''Ne guzel mısırımı almış kavga gürültü izleyip eğleniyordum'' gibi bir hal takınıyormuş izlenimi vermenizide doğru bulamadım doğrusu.Forumu okuyup ama yazmayan yada turist gibi girip hangi saati alayım tamam diyip ortadan kaybolan üyeler içinde şurda 5-6 kişinin muhabbetine karşı gelemiyeceğim.Ben bu konu acıldığından beri elle tutulur bir bilgi edinemedim tam tersi sinirlendim ki foruma keyif almak için giriyorum.Ben forum yöneticisi olsam direk konuyuda kitlerdim acımam.Millet birbirini yiyeceğine kitlerim konuyu bilgi edinemeyende edinmesin.Farkındayımki forum içi bir grubun birbiriyle iyi anlaşıp laflaşması insanları rahatsız ediyor ama etmemeli bence.Ben şu foruma girdiğimde kimseyi tanımıyordum okudum biraz daha okudum buluşmalara gittim yuzyuze gittim görüştüm zamanla sevdiğim surekli görüştüğüm üyelerde oldu abim gibi sevdiğim adamlarda.Oturup siz ne konusuyosunuz yahu burası saat forumu gidin lak lak edecekseniz dışarda edin gibi düşünmek bana abes geliyor.Bu yazdıklarımıda direk size yazmadım son zamanlarda gözlemlediğim bazı konuları baz alarak yazdım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bond » 06 Ara 2012, 22:30

Ert konularda bildiri ve şikayet butonu mevcut ;) Yöneticiler her konuyu göremeyebilir. Genel olarak bu gibi istek ve önerilerin yazılması konu içlerinde gereksiz polemik ve tartışma çıkmasına sebep olabilir. Burada tartışılan konu açıkça görüldüğü üzere çok ciddi bilgilerle veya tecrübelerle yazılan bir şey değil veya bir karar mekanizması da değil. Herkes aynı şekilde düşünmeyebilir, samimi şekilde eğlenip keyifli vakit geçirdiğini düşürenler de olabilir. Yani kısacası farklı düşünce ve yaklaşımların olması doğal. Biz bakarız çok anormal durum varsa ayırırız, konuyu böler başka yere alabiliriz, bu çok problem değil ama bunu bizlere bildirme yöntemi bu değil ;) Bir not olarak ise forumlarda üyelik silinmesi mümkün fakat paylaşılanların silinmesi konu bütünlüklerinin bozulmaması için her zaman mümkün değil. Elbette ben üyelik silme talep edilecek bir durum hiç görmesem de bunu istemek herkesin en doğal hakkı.

Forumlarda bir çok konunun içinde esprili veya konu dışına taşan mesaj olabiliyor. Elbette çok alakasız şeyler hoş değil ama diğer üyelere veya farklı düşünebilecek kişilere saygı göstermek lazım. Konuda kişisel düşüncelere dayanan problemler ve istekler varsa elbette özel mesaj ile görüşleri beklerim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 06 Ara 2012, 22:36

Ben de cok temel birkac sey eklemek isterim. Herkesin katilma, tartisma, okuma, fikir soyleme gibi ozgurluklere sahip oldugu gibi bunlarin tumunu gerceklestirmeme kabiliyet ve ozgurlugune sahip oldugunu varsaymak herhalde makul. Herhangi bir konuda kisisel degerlendirmeler sonucunda " uyeleri rencide ederek sayginliklarini sorgulama " gibi bir serbestlik ise kesinlikle soz konusu olmamali.

Cokca gorulse ve baldan tatli gelse de memnuniyetsizligi bildirmek icin etkili bir yol degil bu. Olmadi mesela :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], schwager, sphinx ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners