mrbars baskan
Hastasiyiz diyorum,dede diyorum:)
Eline,zihnine saglik...
vmetin yazdı:O zaman ben de açık açık yazayım kardeşim, o söylediğin şey senin hüsnü kuruntun. Sen nezaketsizlikle muhalif olmayı karıştırıyorsun. Adam saat almış öyle Yada böyle bir heves kutu açmış. Saat Rolex olur Panerai olur patek olur Yada orient olur. Adamın kutu açılışı başlığına gidip te ben sevmiyorum yazılmaz, hayırlı olsun dersin geçersin Yada hiç birşey yazmazsın.
Ha model tanıtımı olur, saat tartışması olur yerden yere vur, burda Razz kendi kullandığı DSSD nin konforunu eleştirmedi mi Yada benim Airking in çapının küçük olması, 312 nin tombul olması.
Sen pahalı saat takan hangi üye gördün ki, orta ve düşük fiyatlı bir kutu açılışına girip ben sevmiyorum yazsın, zaten Türkiye'de servete düşman olmak kolay. Pahalı saat takan illa snob olacak di mi? Yada yapmacık bir alçak gönüllülüğü olacak, hiç samimi olma ihtimali yok yani.
Thevenin yazdı:Challenge accepted
vmetin yazdı:Artık cevap yazmayacağım çünkü uzasın istemiyorum. Avatarındaki yazı güzelmiş arada kendin de oku bence. İyi akşamlar
SeRxx yazdı:Thevenin, sincap ustadan bir daha haber alabildin mi ?Thevenin yazdı:Challenge accepted
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 222 misafir
|