TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Abartılan Küçümsenen Overrated Underrated Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Abartılan/Küçümsenen (Overrated/Underrated) Marka

Mesaj atilla4346 » 05 Ara 2012, 22:03

mrbars baskan

Hastasiyiz diyorum,dede diyorum:)
Eline,zihnine saglik...
Kullanıcı avatarı
atilla4346

Mesaj vmetin » 05 Ara 2012, 22:05

Şizofren filan ama adam hayatta tanıdığım en mükemmel şizofren pideci :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj fsinan » 05 Ara 2012, 22:59

vmetin yazdı:O zaman ben de açık açık yazayım kardeşim, o söylediğin şey senin hüsnü kuruntun. Sen nezaketsizlikle muhalif olmayı karıştırıyorsun. Adam saat almış öyle Yada böyle bir heves kutu açmış. Saat Rolex olur Panerai olur patek olur Yada orient olur. Adamın kutu açılışı başlığına gidip te ben sevmiyorum yazılmaz, hayırlı olsun dersin geçersin Yada hiç birşey yazmazsın.

Ha model tanıtımı olur, saat tartışması olur yerden yere vur, burda Razz kendi kullandığı DSSD nin konforunu eleştirmedi mi Yada benim Airking in çapının küçük olması, 312 nin tombul olması.

Sen pahalı saat takan hangi üye gördün ki, orta ve düşük fiyatlı bir kutu açılışına girip ben sevmiyorum yazsın, zaten Türkiye'de servete düşman olmak kolay. Pahalı saat takan illa snob olacak di mi? Yada yapmacık bir alçak gönüllülüğü olacak, hiç samimi olma ihtimali yok yani.

Peki, haklısın kutu açılışında yazdığım Panerai yorumu nezaketsiz olmuş. Hatamı kabul ettim. Ama durum şu, muhalefet olmak gibi bir amacım yok. Önyargılı, kulaktan dolma araştırmadan etmeden birşeyler yazılınca hoşuma gitmiyor. GS başlığında cevap da o yüzden yazdım ama algılamak istemeyen reseptörleri kapatınca yapacak birşey yok.

Yani ben ucuz saat takıyorum da pahalı saat açılışına gidiyorum ve sevmiyorum yazıyorum öyle mi? Senin yazdığın cümleyi değillersek birebir bu çıkıyor. Olmadı. Ama bu cümleye cevap vermeyeceğim.

2.olmayan nokta da bu servete düşmanlık falan. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Ben samimi olmayan yok demiyorum. Forumdaki bazı başlıklardaki "snob" hava ise 50km uzaktan kokmaya başladı. Bir dışarı çek kendini bir müddet te sonra dön bak algılarsın. Ağzında kekremsi bir tat kalacak.

Ego patlamasını sosyal ortamda yaşamak insanlığı aşındırır. Avatara bak, ne demek istediğimi anlatan çok güzel bir söz var.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj vmetin » 05 Ara 2012, 23:06

Artık cevap yazmayacağım çünkü uzasın istemiyorum. Avatarındaki yazı güzelmiş arada kendin de oku bence. İyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 05 Ara 2012, 23:06

Thevenin, sincap ustadan bir daha haber alabildin mi ?

Thevenin yazdı:Challenge accepted :D

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fsinan » 05 Ara 2012, 23:11

vmetin yazdı:Artık cevap yazmayacağım çünkü uzasın istemiyorum. Avatarındaki yazı güzelmiş arada kendin de oku bence. İyi akşamlar

İsabet olmuş.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj herofb » 05 Ara 2012, 23:14

vmetin ve fsinan'a hitap ettiğim düşünülecek ama şimdiden söyleyeyim hedefim onlar değil sadece aklıma geldiği için bahane ile yazıyorum yoksa ben çok daha kırıcı tartışmaların içinde bile bulundum...

forumda bir süredir gereksiz bir gerginlik var (kendi üstüme düşeni de alıyorum) ama gerçekten artık kırıcı noktalara gelmeye başladı , fikirleri değil kişileri falan tartışmayı bırakalım bir de rahatsızlık duyduğumuz bir konu olduğunda sen aptalsın demek ile bu yaptığın aptalca demek çok farklı şeyler bunu lütfen unutmayalım burada kimse kimsenin ne gelirinden ne gerçek hayattaki pozisyonundan emin olamaz belki çok zengin sandığımız adam arkadaşlarının saatlerini koyuyordur ya da imkanı yok dediğimiz adam senden benden zengindir gereksiz bulduğu için almıyordur kaldı ki kimsenin gerçek hali birbirini ilgilendirmemeli yoksa nickname yerine TC kimlik no'su ile girilirdi forumlara zaten etraf sıkıntılı şurada en azından ortak bir zevki olan 3-5 adamız keyfini çıkartalım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 05 Ara 2012, 23:14

Biz artik her sabah beraber yuruyoruz, hem ciftlik yogurdu aliyoruz hem de Bim'den peynirle findikli gofret :D

SeRxx yazdı:Thevenin, sincap ustadan bir daha haber alabildin mi ?
Thevenin yazdı:Challenge accepted :D

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners