TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Abartılan Küçümsenen Overrated Underrated Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Abartılan/Küçümsenen (Overrated/Underrated) Marka

Mesaj Baran » 04 Ara 2012, 21:17

Benım forumda en gözüme batan konu Skoda Favorite binip dünya üzerindeki en mukemmel otomobilin SuperB olduğuna kendi bile inanmamasına rağmen diğerlerini kandırmaya calışanlar :shock: tamam sustum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj yavuzhan » 04 Ara 2012, 21:32

İnsanların okuduklarını anlamada bu kadar inatçı olduğuna daha önce şahit olmamıştım. Sanırım zaten bir gerginlik vardı bilmediğim, onun üzerine mi oldu artık ne olduysa. Arkadaşlar, forumdaşlar, abilerim, ablalarım, kardeşlerim kişisel fikirler niye insanları bu kadar rahatsız eder? Birinin fikrini okuyup, kendi kafasındakiyle örtüşmeyince niye saldırganlaşır insanlar? Neden o kişi de böyle düşünüyor olabilir deyip geçmiyoruz, aksine her defasında daha ısrarla ve bir noktadan sonra gerekirse aşağılayarak, hakir görerek iddiamızı kanıtlama çabasındayız?

Bir kısım var'mış' benim anladığıma göre, saatleri ucuz diye onları övdüğünü düşünüyor bazı arkadaşlar. Ayrıca maddi menfaat de umdukları düşünülüyor.
Bir kısım daha var, yine saatleri ucuz ama artık saygınlık kazandıkları için onlara direkt laf söylenmiyor. Hatta ucuz saati olanların bu kesimine dahil olanlarını kırmamak için bin dereden su getirenler var. Gayretlerini takdir etmemek ayıp olur.
Bir kısım daha var saatleri pahalı ve mütevazı davranmaya devam ediyor, eminim diğer forum arkadaşlarının da benzer şeylere sahip olmasını arzu ediyordur.
Bir kısım daha var saatleri pahalı ve ancak o saatlerle(ya da diğer mallarıyla) kendileri olabiliyorlar.

Umarım hayatımın hiçbir döneminde alınıp satılan mallar gözlerimi karartacak kadar değişmem.
Gelmiş geçmiş şüphesiz en büyük at. Hiç bir at onun kadar sevilmeyecek.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj Baran » 04 Ara 2012, 21:40

:lol: :lol: Herkes ne kadar akıllı yaaa vallahi zehir gibiyiz millet olarak :D Mısırımı içeçeceğimi alıp geliyorum kimse kımıldamasın.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj yavuzhan » 04 Ara 2012, 21:42

Tamam bekliyoz hadi :D :D :D
Gelmiş geçmiş şüphesiz en büyük at. Hiç bir at onun kadar sevilmeyecek.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj 2fast4u » 04 Ara 2012, 21:44

Cimbom fener fanatikligim yoktur ama corum um hastasiyim beyler bu markaya laf atmadan evvel kurucusunun PP de uzun yillar calistigini daha sonrasinda omega da consellation serisini yarattigini bilmemiz lazim . Bu tarz saatler sanat eseri gibidir elestirmek kolaydir ama faydasi yoktur.1950 senesinde kurulmus genc bir firma olmasina karsin golden bridge i saat dunyasina kaZandirmistir.admirals serisinin fanatiklari ile yatcilik konusuna ilgi duyanlar ortak zevkleri paylasir.Benim hobiler noktasinda marka tercihlerim begenilerim baZen tesadufler ile baslar.acelem olmadigi icin kafamdaki nokta atisi tercihlerimde bir kenarda sirasini bekler .cogu zaman araba motor secimlerimde bile anlik karar verdigim sonradan kullandikca markayi arastirip hosuma giden iyiki almisim dediklerimde az degildir .corum da benim icin boyle bir saattir markadir.Tsf de cok farkli gelir egitim algida secicilik konularinda farkli gruplardan katilanlar var o nedenle bol keseden atmak tarzim olmadigi icin bu forumda da yazdiklarimi iki kere dusunuyorum ama seiko cu arkadasim isvicreli egzotik markalara sallarsa cevabim cok net 16000 adet yillik uretilen saatler (corum)senin icin degilmis kardesim saglicakla kal.elbette saatler mezara goturemedigimiz hayatimdaki hersey gibi gelip gecicidir fanatiklik kismi tamamiyle espridir:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj vincefb » 04 Ara 2012, 21:50

Hemen 2fast kardeşimin parnak bastığı olayla ilgili görselimizide yapıştıralım :D

Resim
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Baran » 04 Ara 2012, 22:09

Yahu saatin kalitesini bir kenara bırakıyorum markası falan eywallah ama o lug lar silikon kordonl birleşme yeri falan itici geliyor bana corum direk leblebiyi anımsatıyor o prestij algım sıfırlanıyor nedense.Birde her milletin bayrağına sahip kadran nefis :D 2fast beni dövecek ben ufak ufak ikiliyeyim :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: En Çok Abartılan/Küçümsenen (Overrated/Underrated)

Mesaj hydrocon » 04 Ara 2012, 22:10

Vincefb :grin:
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: schwager, sphinx ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners