Baran yazdı:Şöyle bir okudumda dün akşamdan beri yazılanları.İsteyen istediği yerini yırtsın kedi ve ciğer durumu söz konusu bazı uyelerde..Sırf x markasının saatine sahip o anda diye en iyi saat o diğer hepsi kötü.Komedi bir durum ama bazı seylerden belirli bir kesim farkında olsada kırmamak adına kötü olmamak adına yazmıyor.Grand Seiko konusunun bu kadar mizah konusu edilmesinin sebebide bu.Atıyorum ben ORISi cok seviyorum bu Rolex alsamda değişmicek hee saatten anlamıyorum söylüyorumda zaten bunu herkes herseyi bilecek yada herseye sahip olacak diye bir kural yok bu hayatta.Ben kac tane saat aldım sattım parada umrumda olmadı 3ün 5 in hesabını hiç yapmadım sevdiğim görüştüğüm bir kısım üye var geriye kalan uyelerdende yuzyuze tanışmasamda tanışsam cok seveceğime emin olduğum bir kısım var ondan geriside pek umrumda değil doğrusu yalan değil.Benım saatlerde pek umrumda değil,burada edindiğim abilerim kardeşlerim sevdiğim güvendiğim hatta görmediğimde özlediğim kişiler umrumda olan.Saat alınır satılır birşekilde elde edilir yada edilmez ama düzeyli kafa dengi insan zor bulunur bu hayatta.Bu forumda cok guzel jestler oluyor bazen kimsenın haberi bile olmuyor ben bunlara saatlerden daha cok önem veriyorum.Birde şu forumda sürekli alkış bekleyen uyeler varki onlarada dışarıda cok gulunuyor dışarda ama farkında değiller.Şurda saatleri hep kendimize alıyoruz nedir yanı şurda istese kredi ceker bir yolunu bulur herkes birşekilde her saati alır.Zaten gercekten saati kendi için severek kullananla show amaclı alan o kadar bariz belli oluyorki.Neyse epeydir yazacaktım bahane oldu bu konu yazdım.Coğu kişinin tercümanı olduğumuda biliyorum iyi oldu yazdığım.Herkese iyi forumlar olsun seviyorum senı TSF.Bu arada son olarak vince bu saatin bu buyuk kasası bileziği falan yıkılıyor hakkaten kucuk olanla alakası yok.
Tercüme listesine beni yazabilirsin. okudukça biraz marka fanatizmi ve kullanılan yada satılacak saatleri övmeyi seziyorum. Sözüm meclisten dışarı. Özel bir hedefim yok.