Yakin gelecekte bir Patek almak istiyorum, biraz bilgi ve tavsiye almak icin internetten arastirma yaptigimda bu siteyi ogrendim. Platin kasa modellerine biraz daha egimliyim, beyaz ve rose altin saatim oldugu icin degisiklik olsun istiyorum. Ama cok kati degilim tabi bunda, begendigim bir sey karsima ciktigi surece. Bir butce belirlemedim simdilik, dedigim gibi o da begeniye gore belirlenebilir. Daha cok ozel durumlarda ve eventlerde takmayi dusunuyorum, casual ama şık giyimde ve takim elbise de ozellikle iyi durmasi lazim. Kahverengi veya lacivert kayisa karsi degilim, ozellikle lacivert kayis bahsettigim casual ama şık giyimde guzel durabilir diye dusunuyorum ama mesela siyah bir takim elbiseyle nasil durur, pek kafamda canlandiramiyorum.
Kolumda yakin gelecekte 5496p modelini denedim ve gercekten cok begendim. Beyaz kadran, siyah kayis, sade modellere daha egimliyim, saatin tipiyle "ben burdayim" diye bagirmasina gerek yok, sadeligiyle ve zarifligiyle onu yapsa daha iyi.. 5496p bu acidan cok uygun duruyor.
Diger begendigim modeller 5550p, 5960p, 5130p (pek sade kriterine uymuyor aslinda), ve 5146p. 5550p limited bir model oldugu icin de cazip geliyor, baska limitli modeller varsa bildiginiz, tavsiyelerinizi beklerim..
Yardimlarinizi bekliyorum

Tesekkurler,
Salih

Patek Philippe Grand Complication Perpetual Calendar 5496P

Patek Philippe World Time 5130P

Patek Philippe Calendar 5960P

Patek Philippe Complicated Annual Calendar 5146P

Quantième Perpétuel 5550P Patek Philippe Advanced Research