Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
drk » 01 Ara 2012, 01:51
Sansasyonel

Paylaşım için teşekkürler

Acaba yeni bir seri mi geliyor yoksa mevcut saatlere alternatif olarak mı gelecek?
-

drk
-
Thevenin » 01 Ara 2012, 02:00
Onu yalniz Rolex biliyor

Tokada ve tepede logo olmasa belki Tudor icindir derdim. Yine de ben spor serilere mevcut Oyster disinda alternatif ekleyecegini pek sanmiyorum, olursa fazla buyuk degisim olur. Yeni bir seri ise daha da buyuk bir olay, her durumda sansasyonel tavsan

Thevenin
-

Thevenin
-
Emre » 01 Ara 2012, 03:08
Thevenin
Bence Sea-Dweller'ın yüksekte durmasından doğan sıkıntıları ortadan kaldırmaya yönelik bir patent. Tabi ki her saatte kullanılabilir ama yüksekte duran saatlere daha uygun gibime geldi. Sistem, kasa ile bileziğin bağlantı noktasında oluşan gerilimin bileği rahatsız etmemesi üzerine kurulmuş. Razz'ın koymuş olduğu bir fotodan yola çıkalım:

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
mlm » 01 Ara 2012, 10:48
Öyle görünüyor ki hayli konforlu ve yakışıklı bir kayış olacak. Rolex sahipleri metal bileziklerini sırf bu kayış sebebiyle uzunca bir süre kenara atabilirler diye düşünüyorum, zira Rolex'te ufak da olsa her yenilik fazlasıyla ilgi ve talep görüyor.. Rolex'im olsaydı mutlaka ona uygun böyle bir kayış edinirdim..
Paylaşım için

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn ve 212 misafir