Serkan aka bir yana HTC'yi sekretere vermitim kullans覺n diye, bizim ufakl覺a ise bebekler i癟in olan oyunlar覺 襤pad 3 te a癟覺p oynat覺yorduk. Hatun 襤phone'dan s覺tk覺 s覺yr覺l覺nca benim S3'e el koydu hen羹z benim kardeim de gelip evde ne var ne yoksa talan etmedii i癟in 襤phone bota kald覺. Ki kendisi bir Human zararl覺s覺d覺r, senede bir gelir, saat, telefon, diz 羹st羹 bilgisayar ne bulursa al覺p gider.
Daha 繹nce 3gs kulland覺覺m i癟in biliyorum malzeme salam. Bizde 襤pad'i kurtaral覺m bari deyip 襤phone 4'羹 kardeim gelip el koyana kadar ufakl覺a tahsis ettik. Arada bir konnekt繹r ve hoparl繹rlere dolan mamalar覺 temizliyoruz.

Dezenfekte edip geri veriyoruz. Halen ta gibi 癟al覺覺yor meret. Ha 襤phone'u k覺s覺tlay覺c覺 iletim sitemi ve k羹癟羹k ekran覺 y羹z羹nden sevmiyorum. Ancak malzeme kalitesi ve dayan覺kl覺l覺覺 i癟in bir ey diyemem, Allah 癟arpar.
Bu arada ben Note 2 al覺rken ayn覺 zamanda 襤phone 5'de inceledim. Daha dorusu 繹yle bir elime al覺p hemen b覺rakt覺m. Bana g繹re iren癟 bir tasar覺m olmu. Steve amcam mezar覺nda d繹rt d繹n羹yordur.