TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj SeRxx » 08 Kas 2012, 19:23

Asl覺nda bu karar覺 S3'羹 kulland覺ktan sonra verdim. S3'羹n boyutu kesinlikle ofsayt, Samsung 癟ok yak覺n zamanda bu cihaz覺 yenileyecek ve daha kullan覺labilir hale getirecek.
Yorumum 癟ok ac覺mas覺z olmu yeni farkettim: S2 kullananlar, S3'e ge癟mesin diye deitiriyorum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj fsinan » 08 Kas 2012, 23:13

襤phone'dan Android'e ge癟tim, vallahi hi癟 piman deilim..Aldatt覺m, tamam ama piman deilim :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj avsu07 » 09 Kas 2012, 00:28

Note 2 kullan覺yorum. Eski bir 襤phone kullan覺c覺s覺 olarak iyi ki 襤phone'den kurtulmuum diyorum. Hatun Note 2'den 繹nce kulland覺覺m HTC Desire HD ve sonras覺 Galaxy S3'羹 g繹r羹nce benim S3'e el koyup bana Note 2 alma yolunu a癟t覺. O memnun ben daha memnun. 11 ayl覺k k覺z覺m Ada'da u an 襤phone 4 kullan覺yor. Oyuncak olarak. O bile hali haz覺rda memnun deil paso benim ve hatunun telefonlar覺na sulan覺yor. :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Ya: 55
Kay覺t: 25 Mar 2011, 15:02

Mesaj SeRxx » 09 Kas 2012, 00:43

Abi 5 癟覺km覺, yeenimiz 4'ten memnun olmaz tabi :)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj avsu07 » 09 Kas 2012, 01:25

Serkan aka bir yana HTC'yi sekretere vermitim kullans覺n diye, bizim ufakl覺a ise bebekler i癟in olan oyunlar覺 襤pad 3 te a癟覺p oynat覺yorduk. Hatun 襤phone'dan s覺tk覺 s覺yr覺l覺nca benim S3'e el koydu hen羹z benim kardeim de gelip evde ne var ne yoksa talan etmedii i癟in 襤phone bota kald覺. Ki kendisi bir Human zararl覺s覺d覺r, senede bir gelir, saat, telefon, diz 羹st羹 bilgisayar ne bulursa al覺p gider.

Daha 繹nce 3gs kulland覺覺m i癟in biliyorum malzeme salam. Bizde 襤pad'i kurtaral覺m bari deyip 襤phone 4'羹 kardeim gelip el koyana kadar ufakl覺a tahsis ettik. Arada bir konnekt繹r ve hoparl繹rlere dolan mamalar覺 temizliyoruz. :lol: :lol: Dezenfekte edip geri veriyoruz. Halen ta gibi 癟al覺覺yor meret. Ha 襤phone'u k覺s覺tlay覺c覺 iletim sitemi ve k羹癟羹k ekran覺 y羹z羹nden sevmiyorum. Ancak malzeme kalitesi ve dayan覺kl覺l覺覺 i癟in bir ey diyemem, Allah 癟arpar.

Bu arada ben Note 2 al覺rken ayn覺 zamanda 襤phone 5'de inceledim. Daha dorusu 繹yle bir elime al覺p hemen b覺rakt覺m. Bana g繹re iren癟 bir tasar覺m olmu. Steve amcam mezar覺nda d繹rt d繹n羹yordur. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

Mesaj mlm » 09 Kas 2012, 01:57

avsu07 yazd覺:..hen羹z benim kardeim de gelip evde ne var ne yoksa talan etmedii i癟in 襤phone bota kald覺. Ki kendisi bir Human zararl覺s覺d覺r, senede bir gelir, saat, telefon, diz 羹st羹 bilgisayar ne bulursa al覺p gider....

Avsu :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj avsu07 » 09 Kas 2012, 02:11

Mlm ;) ,

Ne yapars覺n, atsan at覺lmaz, satsan alan olmaz. Annem yan odada onu doururken ben 15 ya覺ndayd覺m. Babama m羹jdeyi ben verdim. Her gece g繹s羹m羹n 羹zerine yat覺r覺r kula覺na ark覺 s繹ylerdim.

28 ya覺na geldi halen g繹s羹me yat覺rd覺覺m o bebek halini hat覺rlar覺m. Belki bundand覺r, naz覺 bana baka t羹rl羹 ge癟iyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
avsu07

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners