TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Perrelet 3 Hands Date A1000/3 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Perrelet 3 Hands Date A1000/3 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Tolgi06 » 07 Kas 2012, 10:17

Bu arada hay覺rl覺 olsun demiim ama ge癟mi olsun dememiim,ger癟ekten ge癟mi olsun biraz Polyannac覺l覺k oynayay覺m; ie iyi taraf覺ndan bakal覺m b繹ylece koleksiyonunuz yenileniyor :D .

aka bir yana can覺n覺za bir ey olmas覺nda gerisi hikaye...
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj mvurucu » 07 Kas 2012, 10:44

Evet resimlerimiz 癟ekildi,
ncelikle t羹m saatseverlerden saat 羹zerinde silmeyi unuttuum parmak izleri i癟in 繹z羹r diliyorum:(
Bir t羹rl羹 tam profesyonel resimler elde edemiyorum:(

Biraz fotoraf癟覺l覺k kursuna gitsem fena olmayacak
canon sx30 ile 癟ekildi ancak beklenen sonucu alamad覺m 癟羹nk羹 auto mode dan baka biey bilemiyorum:(

Saatimiz Perrelet Classic serisinden 3 hands date modelinin 1000A/3 kodlu modeli
2008 de g繹r羹c羹ye 癟覺kan modelin g羹ncel versiyonunda rakamlar yok sadece indeksler var ve bence daha 癟ekici ancak birazc覺k daha klasik yap覺yor saati

D覺 kutu gayet kal覺n kartondan ve koruyuculuu g羹zel
襤癟 kutu ise g繹r羹r g繹rmez kalite hissi veriyor ve i癟inde saklad覺覺 tavan覺n kalitesi hakk覺nda ipucu veriyor
Garanti belgesi, kullan覺m k覺lavuzu ve dier evraklar d覺 kutunun alt k覺sm覺na yerletirilen g繹mme b繹l羹mde yer al覺yor
Resim
Resim
Resim
Resim

Kutuyu a癟ar a癟maz tavan覺m覺z g繹z k覺rp覺yor
Perrelet markas覺nda turbin modellerinde g繹rd羹羹m羹z pervane kanat覺 gibi 癟izgiler bu modelde kendini hafif癟e belli ediyor kadranda ve bence kadrana 癟ok g羹zel ve estetik bir g繹r羹n羹m veriyor
Kadran sade ve okunakl覺, saat 6 y繹n羹nde tarih penceresi var ve 羹zerinde pek de belirgince olmayan automatic ibaresi var
hani insan 繹yle d羹羹n羹yor adamlar "ulan zaten otomatik saatin mucidi biziz yazmasak bile olur" diye mi d羹羹nd羹 acaba?
Ayar i癟in tepeyi 癟ektiinizde ise saniye kolu duruyor yani rolex den al覺覺k olduumuz second hack bu modelde de mevcut
Rolex i and覺ran dier bir 繹zellik ise mekanizma hissinin neredeyse yok denecek kadar az olmas覺 san覺r覺m izolasyon iyi yap覺lm覺:)

Kasa 40mm 癟ap覺nda ve 癟elik
Cam ar kaplamal覺 safir
Boynuzlardaki k覺vr覺m ve f覺r癟alanm覺/f覺r癟alanmam覺 k覺s覺mlar saate deiik bir hava veriyor
Ayr覺ca kasan覺n yanlar覺ndaki markan覺n fluting diye tabir ettii t覺rt覺kl覺 yap覺 da s覺radanl覺ktan kurtar覺yor bu sade tasar覺m覺
Zaten bu dizayn markan覺n sitesinde aestethical codes bal覺覺nda markan覺n 癟izgilerini belirleyen 繹zellikler olarak verilmi

Kay覺 ve toka sistemi tek kelime ile m羹kemmel
Kay覺覺n arkas覺n覺 癟evirdiinizde timsah derisi ve el yap覺m覺 ibareleri ile perrelet logosunu ve markas覺n覺 g繹r羹yorsunuz
kelebek toka i癟 k覺s覺mda bile logo bar覺nd覺r覺yor ve kilitlenip a癟覺lma mekanizmas覺 kolay ve yumuak
Tokan覺n d覺 k覺sm覺ndaki logo ise ger癟ekten 癟ok haval覺
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Saatin arkas覺n覺 癟evirince ger癟ek 繹len bal覺yor
Soprod bazl覺 perrelet p321 kalibre ger癟ekten heyecan uyand覺r覺yor 癟羹nk羹 detaydan hi癟 ka癟覺lmam覺
25 tal覺 mekanizma 28.800 vph ile 癟al覺覺yor
effaf rotor her pozisyonda mekanizmay覺 izlemeyi m羹mk羹n k覺l覺yor ve mekanizmada bo kalan hemen hemen her yere markan覺n logosu ilenmi
g羹zel olmayan mekanizma resimleri i癟in imdiden 繹z羹r dilerim:(
ilk kahve bulumas覺nda eline hakim fotoraf 癟ekme bilincine sahip :) 羹yelerden g羹zel resimler ve yard覺m talep ediyorum
Resim
Resim
Resim
Luminovaya gelirsek kadran覺n numerik olmas覺n覺n belki de en g羹zel yan覺 burada
襤ndeksli modelin karanl覺kta bu kadar okunabilir olduunu hi癟 sanmam 癟羹nk羹 indeksler metal
Rakamlar覺n t羹m羹 luminoval覺
Resim
Son olarak bir wristshot ve bir iki resimle noktay覺 koyal覺m ve konuyu balayal覺m
Resim
Resim
Resim

Sonu癟 olarak

zerine 300-500 usd daha koyup ikinci el bir datejust alabilecekken bu markay覺 ve modeli se癟tim
hem yak覺n vadede bir saat daha alabilmek i癟in t羹m b羹t癟emi t羹ketmemi oldum
hem de yeni bir ey denedim

A癟覺k癟as覺 kalite beni 癟ok tatmin etti ve markan覺n 癟izgileri 癟ok houma gitti
Cesareti olan 羹yelerden bu tarz at覺l覺mlar g繹rsek kutu a癟覺l覺lar覺ndaki sub-panerai hegamonyas覺n覺 birazc覺k k覺rar覺z gibi geliyor:)
aka bir yana 癟ok da y羹ksek olmayan bir fiyat skalas覺nda hem kaliteli hem k繹kl羹 ge癟mie sahip hem de saat癟ilik tarihine b羹y羹k katk覺lar覺 olmu bir markay覺 kolunuzda ta覺mak isterseniz perrelet sizi 羹zmeyeek bir se癟im...

Hatalar覺m olduysa affola
Herkese g羹zel g羹nler
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Mesaj fsinan » 07 Kas 2012, 10:58

Dorusu saati 癟ok beendim, bir datejust almay覺p b繹yle bir tarihi olan 癟ok 繹zg羹n bir saat alman覺z daha iyi olmu. Hereyi ile kalitesini g繹steriyor. G羹le g羹le kullan覺n. :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj hozburun » 07 Kas 2012, 11:02

ok beendim, dibim d羹t羹 :lol: hay覺rl覺 uurlu olsun dileklerimle, g羹zel g羹nlerde kullan dostum :champ: :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj FatihGS » 07 Kas 2012, 11:05

mvurucu yazd覺:Vallahi fatih abi sen bildin say覺yorum:)

Gayfe ve 癟izkeki hakettin sonuna kadar...
istediin bir zamanda buluup i癟eriz kahvemizi...dileyen gelsin:)
mini bir buluma olsun

Anlat覺k bu akam lezzeye gelirsen konuuruz

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kullan覺c覺 avatar覺
FatihGS

Kay覺t: 21 May 2012, 22:30

Mesaj FatihGS » 07 Kas 2012, 11:08

Bu arada tekrar tebrik ederim 癟ok 覺k bir saat

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kullan覺c覺 avatar覺
FatihGS

Kay覺t: 21 May 2012, 22:30

Mesaj aokyy » 07 Kas 2012, 11:15

mvurucu 繹ncelikle ge癟mi olsun. Ger癟ekten 癟ok 羹z羹ld羹m. Senin yerine koyam覺yorum bile kendimi...

Hay覺rl覺 olsun. Saat ger癟ekten 癟ok g羹zel bir saat. ok beendim. Forumda baka Perrelet a癟an var m覺, bilmiyorum. Se癟iminden 繹t羹r羹 ayr覺ca tebrik ediyorum. :thumbup: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
aokyy

Ya: 37
Kay覺t: 11 Ara 2011, 14:40

Mesaj deccoali » 07 Kas 2012, 13:14

fotograflar da saat de 癟ok 癟ok g羹zel :champ:
hakk覺nda 癟ok fazla bir ey bilmediim yeni bir markay覺 tan覺m覺 oldum sayenizde ve art覺k markay覺 daha yak覺ndan takip edeceim 癟羹nk羹 ger癟ekten bay覺ld覺m saate :super:

g羹le g羹le kullan覺n :)
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners