TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner 116610LV

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner 116610LV

Mesaj slowokan » 06 Kas 2012, 00:37

Tesekkur ederim vincefb ve Ladik11... :thumbup:

Ladik11. Turkiye'de tanidik birine pazarlikla ne kadar iniyorlar bilmiyorum. Ben Storks'a sordugumda, pesin tiko para verirsem $10,400 uzerinden %7 indirim yaptiklarini soylediler. Bu da $9,672 eder. Cok hatirli baska bir musteriye belki $9,000'a da veriyorlardir, bilemem. Benim Storks ile hicbir gecmisim olmadigindan zaten daha fazla inmeleri benim icin mumkun degil.

Rhodium'a sordugumda ise $11,000 fiyat aldim. Onlar hicbir sekilde indirim yapmiyorlar.

Benim odedigim fiyat ise $8,400.

Arastirmalarim sonucu Amerika ve Kanada'da tax'i haric tutarsak fiyat $8,000'in da altina inebiliyor. Singapore piyasasini merak ediyorum. Orasi ne durumda acaba?
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj vincefb » 06 Kas 2012, 00:52

Slowokan, Tr şartlarında sizde iyi fiyata almışsınız.. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj slowokan » 06 Kas 2012, 09:36

Tesekkur ederim vincefb... :thumbup:

Konunun basinda da dedigim gibi Rolex'le adam gibi tanismam cok yeni oldu benim. Piyasayi filan yeni yeni ogrendim. Hep tabii bilincaltinda Dubai cok ucuzdur, 3'te 2 fiyatlar filan vardir diye hayal ettim ama hic oyle degil. Cogu yerden pahali bile.

Dunya piyasasini cok iyi bilmiyorum, ustalar vardir tum piyasayi bilen mutlaka ama Turkiye fiyatlarindan pahali neresi var acaba, onu da merak ediyorum. Neyseki motorlu tasitlardaki gibi fiyatlarimiz Avrupa'nin 1.5, Amerika'nin 2.5 kati degil. Buna da sukur... :super:
Kullanıcı avatarı
slowokan

Önceki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 283 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners