vincefb » 05 Kas 2012, 13:53
Başkan doğru çok saat geldi geçti elimden... içinde elimden çıkarttığım ve pişman olduğum Franck Muller var o saati o dönem satmak zorunda olduğum için satmıştım... onun haricinde Patek, AP, Hublot, Roger Dubuis, Graham, Ulysse Nardin, Panerai, ROLEX, Bulgari, Cartier, Iwc, Louis Vuitton, Jlc, Oris... aklıma gelenler ve sanırım hepsi de bu kadar olabilir kullandım... Şu an koleksiyonumda olanlarda Pam 183, Pam 005, Sub LN, Sub LV, AP RO rose, Oris ve Louis Vuitton...
her markanın bende bıraktıklarını tek tek anlatmıyacağım uzun sürer... ama bu kadar markanın içinde elimde kalanlara bakarsak bende yeri başka olan saat Rolex Submariner... bu saat görsellik, kalite ve marka düzeyi olarak beni en çok tatmin eden saat.. her saat geldi geçti ama Sub kaldı.... Patek'i konuşmuyorum anlatmaya gerek yok zaten ... birde AP RO.. hatta şu anda 15400 alıp almama arasında gidip geliyorum... yani özetlemek ve sıralamak gerekirse... 3 saat kullanma hakkım olsaydı AP RO , Sub, Panerai.. tek saat kullanma hakkım olsaydı Sub...