Hsnmrycl yazdı:Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
bence fotolarda göründüğünden daha güzel bir saat.
nerden biliyosun diceksiniz; geçen gün vitrinde gördüm![]()
Ayrıca ben de diver sevmezdim. Ama bu forum yok mu bu forum...
serdarfb yazdı:Slowokantebrikler dostum. Harika bir seçim.
kendi kolleksiyonumda da olmasını istediğim, imrendiğim bir Rolex.
![]()
Annenize de saygılarımı iletin lütfen. Her ikinizde saatlerinizi güle güle kullanın.
waffenss yazdı:Hayırlı olsun gıpta ile baktım. bir eski rolexim var ama açacağım bende bir gün yeni rolex
slowokan yazdı:Hepinize tesekkur ederim arkadaslar, seRxx, rlxdaytona, Hsnmrycl, serdarfb, waffenss...Annemin de sizlere tesekkurleri var.
Hsnmrycl yazdı:Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
bence fotolarda göründüğünden daha güzel bir saat.
nerden biliyosun diceksiniz; geçen gün vitrinde gördüm![]()
Ayrıca ben de diver sevmezdim. Ama bu forum yok mu bu forum.
Evet fotolarda gorundugunden daha iyi. Ben de cok defa vitrinlerde baktim, Akmerkez olsun, Istinye Park olsun. Ama daha da ilginci bu dukkanlardan iceriye girip saati cok daha yakindan inceleyip elinizde tuttugunda oluyor. 4 yillik celik uretimi (CNC isleme) deneyimim de oldugundan celigin islenmesindeki hassasiyete bayildim. Cok titizlikle ve hassaslikla islenmis. Ben zaten bu urunu alirken arkasinda yatan muhendislik ve iscilige duydugum saygidan verdim parayi, inanin. Cok fazla emek var urunun ustunde. Tamam belki adamlar artik senelerdir tasarimi oturtmus, simdi oldukca hizli sekilde uretiyorlar ama tabii yillarca yapilan arastirma gelistirme ayri bir emek. Bu tur saatler icin istenen paralarin emek icin istenen paralar olduguna hep inaniyorum ben, hep saygi duyuyorum o yuzden. Helal olsun adamlara...![]()
serdarfb yazdı:Slowokantebrikler dostum. Harika bir seçim.
kendi kolleksiyonumda da olmasını istediğim, imrendiğim bir Rolex.
![]()
Annenize de saygılarımı iletin lütfen. Her ikinizde saatlerinizi güle güle kullanın.
Celik-altin Submariner'i almanizdan, ne kadar Submariner hastasi oldugunuz belli, bundan hic kimsenin suphesi yok. Cok nadide bir model sizdeki. Yesil olani da en kisa zamanda kolunuzda gormenizi dilerim. Annemin tesekkurleri var...
waffenss yazdı:Hayırlı olsun gıpta ile baktım. bir eski rolexim var ama açacağım bende bir gün yeni rolex
Insan planladigi seyi er ya da gec yapiyor. Belki bazen cabuk olmuyor ama bir zaman geliyor ve oluyor. Ikinci el aldigina gore, bu hedefin yarisi tamamlanmis demektir bence. En kisa zamanda yepyeni bir taneye daha sahip olacaksindir mutlaka..![]()
Tum arkadaslarin da dileklerine kavusmasini gonulden isterim...
rlxdaytona yazdı:Rolexden cok anliyorsun. senin gibi insanlarin. yani bir Rolexin kiymetini bilenleri görünce cok seviniyorum. Benim herzamanki sözlerim: Insan ne kadar saatlerle ilgilenirse o kadar cok Rolex e yöneliyor.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 275 misafir
|