Son derece memnunum Sedir hocam. Malumunuz benim Tissot' un başına gelmeyen kalmadı maalesef, çok talihsizlikler yaşadık onunla.. Ama bu saatim gerçekten 10 ay boyunca hiç sorun çıkarmadı, iyi ki almışım diyorum.. Sadece kordonu birkaç ay sonra biraz sertleşmeye başladı, onun için de bir deri besleme yağı aldım 3-4 haftada bir kordonu besliyorum çok iyi geliyor, ölçüsünde bir yumuşaklık veriyor, koku da yapmıyor.. Zaman tutma konusuna gelince:
Son bir aydır (belki daha fazla) saati bileğimden hiç çıkarmadan kullanıyorum ve şimdi sen sorunca aklıma geldi, kontrol ettim: 2 dk 38 saniye geride.. Yani 5-5,5 saniyelik bir sapması var günlük.
Belki sonradan kuma olarak geldi ama Visodate' in önüne geçmeye başladı desem yalan olmaz.. UHR' un değişken koleksiyonunda beğendiğim tasarımda bir saat görsem bir tane daha almayı düşünüyorum ama tasarımlar içimi açmıyor pek.. Şu saat aslında güzel ama:

camı mineral glass.. kadranda marka isminin olmaması sorun değil, zira ücret karşılığında kadrana UHR marka ismi basılmış şekilde sipariş etme opsiyonu var bildiğim kadarıyla, ücreti de 5-10 euro gibi bir şey olsa gerek.. cam safir olsa kesinlikle kaçırmazdım, kasasıyla kadranıyla çok hoş bir saat.. Sanki dersin ki Patek Calatrava..
Kısa saatten memnunum Sedir hocam

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein