TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uhren Von Uhr, UHR-231 Kullanıcı İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Uhren Von Uhr, UHR-231 Kullanıcı İncelemesi

Mesaj asymptote » 12 Ara 2011, 01:38

Ödemeyi pay pal ile yapıyorsun, kargo dışında masrafın olmuyor, incelemenin başında detaylı bir şekilde anlattım. O saatin sana toplam maliyeti 200 euro olur. Deutsche post ile göndermelerini istemeyi unutma ayrıca.
Bu arada ben safir camlı bir saat almanı öneririm, bence acele etme.. Belki euro da düşer biraz :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 12 Ara 2011, 01:39

@punk

Heute ist Montag. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj kemalcan » 12 Ara 2011, 03:57

Hocam hayırlı olsun. Şık bir saat. Bu mekanizma benim hamiltonda var. Çok hassas ve güzel çalışıyor. Doğru bir seçim
Kullanıcı avatarı
kemalcan

Mesaj sedir » 29 Şub 2012, 17:50

Saati alışından bu yana on ay olmuş neredeyse. Fiyatından memnundun, performansı konusunda ne diyeceksin asymptote? İlk yazında +2 sn gibi çok hem de çok iyi bir değer yazmıştın. Bu günlerde nasıl gidiyor?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 29 Şub 2012, 18:45

Son derece memnunum Sedir hocam. Malumunuz benim Tissot' un başına gelmeyen kalmadı maalesef, çok talihsizlikler yaşadık onunla.. Ama bu saatim gerçekten 10 ay boyunca hiç sorun çıkarmadı, iyi ki almışım diyorum.. Sadece kordonu birkaç ay sonra biraz sertleşmeye başladı, onun için de bir deri besleme yağı aldım 3-4 haftada bir kordonu besliyorum çok iyi geliyor, ölçüsünde bir yumuşaklık veriyor, koku da yapmıyor.. Zaman tutma konusuna gelince:

Son bir aydır (belki daha fazla) saati bileğimden hiç çıkarmadan kullanıyorum ve şimdi sen sorunca aklıma geldi, kontrol ettim: 2 dk 38 saniye geride.. Yani 5-5,5 saniyelik bir sapması var günlük.

Belki sonradan kuma olarak geldi ama Visodate' in önüne geçmeye başladı desem yalan olmaz.. UHR' un değişken koleksiyonunda beğendiğim tasarımda bir saat görsem bir tane daha almayı düşünüyorum ama tasarımlar içimi açmıyor pek.. Şu saat aslında güzel ama:
Resim
camı mineral glass.. kadranda marka isminin olmaması sorun değil, zira ücret karşılığında kadrana UHR marka ismi basılmış şekilde sipariş etme opsiyonu var bildiğim kadarıyla, ücreti de 5-10 euro gibi bir şey olsa gerek.. cam safir olsa kesinlikle kaçırmazdım, kasasıyla kadranıyla çok hoş bir saat.. Sanki dersin ki Patek Calatrava.. :lol:
Kısa saatten memnunum Sedir hocam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Triton » 01 Kas 2012, 14:19

Ama kadranın altında German Made yazısı var galiba.... :champ:
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj ozymandias » 01 Kas 2012, 15:04

Hayırlı olsun usta. Gerçekten şık bir saat. Maliyetini düşündüğünüz zaman kusurları göz ardı edilebilecek kadar küçük kalıyor bence. İyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. :thumbup:

edit: Konu biraz eski sanırım ama olsun ben de çok yeniyim forumda. hızınıza yetişmeye çalışıyorum :)
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong,
My love shall in my verse ever live young
W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
ozymandias

Önceki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners