Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
2fast4u » 29 Eki 2012, 19:35
Ya kardesim gelmeyin ustume rolex ten bi cacik olmaz diyorum

The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
vmetin » 29 Eki 2012, 19:42
Rolex'i öpeyim size bişey olmasın dostlar, isterse Patek olsun saat değil mi altı üstü? Maddi şeylere bu kadar da takılmamak lazım, tamam mekanik, geçmiş filan seviyoruz ama.
-

vmetin
-
brckk » 29 Eki 2012, 19:47
Baran yazdı:2fast e katılmakla birlikte Rolexin bir halt olmadığı konusuna katılamıyacağım.Rolexin durduk yere haksz sekilde isim yaptığına ınanmıyorum.Kullandığı malzeme kalitesi ve saat endistrusindeki ilkleriyle bu durumuna gelmiş.En bilinen saat markası olması sebebiyle statu semboludurde aynı zamanda ki bunda yanlış birşey yok bana göre.Bu yuzden kalitesiz diye nitelendirebileceğimiz insanlarında kolunda görmemiz kacınılmaz.Ayrıca şu saatten anlayan seiko5 takar anlamayan Rolex takar klişeside cok komik.Bir insanın Rolex yada Seiko5 takması için saatten anlaması gerekmiyor.
Hayret ama Baran'a katiliyorum

-

brckk
-
davinci » 29 Eki 2012, 20:54
asymptote yazdı:davinci saatçileri gezip katalogları topluyorsun, kutu açılışı ne zaman olacak ondan haber ver sen..

Saat yerine katalog kolleksiyonu yapıyorum, bulamama fiyat vs.. derdi yok çevir çevir bak
Beğendiğimiz beklediğimiz saatlerin hiçbiri gelmemiş , dışarı gidince bakacağız
-

davinci
-
-

aokyy
-
rlxdaytona » 30 Eki 2012, 09:27
Baran kardeş çok haklı. Rolex A' dan Z' ye kadar her şeyini kendisi yapıyor. Hatta altın saatler için bile altını kendisi eritiyor. Onun için genellikle kırmızı altın saatlerde içindeki bakır yüzünden ilerde kararma olmuyor.
Ne kadar mekanik saatlerde ilgilenirseniz o kadar Rolexe yönleniyorsunuz....bende bu böyle oldu...
Sevgiler, Saygilar
Fersan
-

rlxdaytona
-
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, gargamell, Google [Bot], HknDrsn ve 193 misafir