TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj serdarfb » 23 Eki 2012, 17:29

vmetin yazdı:Gördüğünüz gibi adamı kapıdan kovmusuz bacadan girmiş :lol:

Saka bir yana iyi ki buradasin, :champ:

Yasının adamı bir yazı olmuş :lol:

vmetin :champ: Burda olmaktan çok mutluyum reyiz. Beraberce eğleniyoruz, güzel vakit geçiriyoruz. Yine kovala yine gitmem. :lol: :lol:

Herkese tekrar teşekkürler. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 23 Eki 2012, 17:32

alpkop yazdı:

Lüküs arabamız olmasada, FullHD modellerimiz var 8-) 8-) :) ,

eğer konu içinde caiz ise buda benden "On Chassis shot":

Resim

Alpkop, vincefb styla vites yanı wristshot bekliyoruz . :lol: :lol: :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 23 Eki 2012, 17:36

seRxx yazdı:
vmetin yazdı:Gördüğünüz gibi adamı kapıdan kovmusuz bacadan girmiş :lol:

Bak hele; Serdar Abi, Volkan abinin yazdığını da eklesene :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj coparan » 23 Eki 2012, 17:39

serdarfb yazdı:
alpkop yazdı:

Alpkop, vincefb styla vites yanı wristshot bekliyoruz . :lol: :lol: :champ:

[b]onu istanbul otoshow'da yapabilirim ancak :D

görgüzüslük olmazsa, böyle eklesem? :lol:

Resim
Kullanıcı avatarı
coparan

Mesaj Senn » 23 Eki 2012, 18:52

serdarfb yazdı:Sayın Senn,

Benim bu 4 aylık kısa sürede gördüğüm kadarıyla, bu forumda paylaşımda bulunan üyeler aynı fikirde olsalar da olmasalar da gayet medeni bir şekilde anlaşmanın bir yolunu buluyorlar. Bu kadar fikir ayrılığı olmasına rağmen kimse kimseye "hasmane" yorumlar yapmamış ve kimse "bu fikir ayrılıklarını şahsi eleştiri olarak algılamamış". Edebi yorumlarınızı, kendinizi forumun ve forum üyelerinin üzerinde gören tavırlarınızla ifşa etmekten vazgeçip durumun bu hale gelmesindeki asıl sebebin siz ve uslübunuz olduğunu kabul ederek telafi yoluna giderseniz buradaki insanların tamamından ( "harbiden görgüsüz bir kaç kişi dahil" ) saygı göreceğiniz kesin olmakla beraber bizlerde sizin paylaşımlarınızdan faydalanabileceğiz.

Aksi takdirde size şahsi tavsiyem, daha önceki konularınızdan birinde belirttiğiniz üzere ( muhtemelen yönetim tarafından silindi ), yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı layık gördüğünüz diğer forumlarda sergilemenizdir. Muhtemelen o ortamlar sizin "yakın olduğunuz güruh" taki şahıslara daha benzer üyelerle doludur. Ne yaptığınızı bilerek, kolunuza 20 usd lik çin malı saatinizi takıp, size karşı "irritabilite" oluşmuş Rolex ve Mercedes dolu bu ortamdan da uzaklaşmış olursunuz. :thumbup:

Telafi yolunu tercih etmeniz durumunda, iddianızın aksine konuyu sizin kişiselleştirdiğinizin kanıtı olan aşağıdaki yorumunuzla ilgili bir "özür" iyi bir başlangıç olabilir. :arrow:

Senn yazdı:Short memory? :D

"Yaşıma uygun" bir yazı yazdığımı düşünerek sizden ricam, eğer mümkünse konuyu uzatmamak anlamında bu yorumuma cevap vermemenizdir.

Sayin Serdar,

Konuyu uzatmamakta, tavsiyelerinizde, yahut birseyleri duzeltmekte samimiyseniz, sahsima ozel mesaj atin lutfen. Ortaliga yazarsaniz, ortaliktan dinlemek durumunda kalirsiniz.

"20 dolarlik Cin mali saatinizi takip" ve "yakin gordugunuz guruh" gibi kucumseyici ifadelerinizden de anlasiliyor ki tavsiye kilifi icinde ayni seriden baska bir e-mail niyetiniz. Kusura bakmayin, ciddiye almam mumkun degil.

Herkes adina da tavsiye vermenize, daha dogrusu veriyor gibi gorunmenize de gerek yok. Herkes sizinle ayni fikirde olmak zorunda degil. Ortam sadece sizden olusmuyor. Kendi adiniza konusmaniz yeterli.

Yazadiginiz o kadar alayci yorumdan sonra size bir ozur borcum oldugunu dusunmuyorum; sizden ozur istegim de yok.

Sahsi mesaj atarsaniz samimiyetle okuyup ilgilenecegimden emin olabilirsiniz.

Biraz da işim geregi didaktik olabilen yazi tarzim umumu rencide ettiyse de ozur dilerim.
Kullanıcı avatarı
Senn

Mesaj vmetin » 23 Eki 2012, 19:10

Bu polemik çok uzadı, artık keyifli muhabbetimize donelim, senn ve digerleri hosgeldi. Yakında tam entegrasyon gerçekleşir
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Baran » 23 Eki 2012, 19:32

Buraya yenı uye olanlar bir bakıyor Rolexler havada uçuşuyor orda burda yemekler yenılıyor arabalar baldırı cıplak hatunlar gırla gidiyor muhabbet desen herkes 10 senelik dostmuşcasına akıp gidiyor eh haliyle insan nereye geldim yahu gibisinden belki imrenmek belki hazmedememek ile birlikte bir duyguya bürünüyor.Bunlar o insanı kötü yapmıyor benım gözümde ama iş laf carpmaya kurnazlıkla hor görmeye başladığında burda ben şahsım adına kimseye laf ettirmem tanıyıp görüştüğüm buda böyle biline.Ben henuz bu forumda Rolex takıp yada Mercedese binip kro olan birine rastlamadım.Objelere insanlar anlam yukler kullananla değer kazanır.Yenı uyeler biraz rolantide takılıp kişileri tanısa zamanla bence böyle sorunlar oluşmayacak.Bu yazdıklarım her yenı uye için gecerli değil.Bu arada ben buraya keyif almak için giriyorum milletin tartışmasını okumak için değil.Gecen gun mesajlar silindiği için okuyamasamda sinirim tepeme kalktı.Karı kızla resim cekiyorlar denmiş sanırım.Burda mıllet kız arkadaşıyla anasıyla bacısıyla eşiyle nişanlısıyla yemeğe gidiyor el ele fotograf cekip koyuyor laf edeninde aklını başından alırım cok net.Terbiyesizliğe tahammulum yok yine sinirlendim en iyisimi daha yazmamak..
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj whiskey » 24 Eki 2012, 01:45

CLK'nin niye artik buralarda olmadigini simdi cok daha iyi anladim.
Kullanıcı avatarı
whiskey

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners