TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci El Saat Almak Üzerine Tavsiyeler

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İkinci El Saat Almak Üzerine Tavsiyeler

Mesaj watchhunt06 » 20 Eki 2012, 00:04

Sabahın 5'ine, 6'sına alarmı az kurmadım son anda teklif verebilmek için. Hatta bazen öyle olurdu ki teklif verirdim 1 dolar artıp bana kalırdı '' tüh, bunun için uykumu böldüm'' diye söylenirdim :D[/quote]

İnternet üzerinde bir sayfa var ismini tam hatırlıyamıyorum snap shot gibi bir şeydi her ne ise oraya kredi kartı ile üye oluyorsunuz cuzi bir ücreti var aylık..
ebay nickname ve şifre sini girdikten sonra satın almak istediğiniz itemin numarasını ve tavan fiyatını giriyorsunuz sistem almak istediğiniz ne ise ona son saniyelerde girdiğiniz tavan fiatını vuruyor siz mışıl mışıl uyurken ve asla geç kalmıyor (ben bir iki kere son saniyelerde bid vuruym derken satış bitmişti ve bende ekrana hani şu bizim meşhur trene bakan bi mahlukat varya onun gibi olmuştum :lol: ).
Ha şayet siz uyurken fiyat sizin tavan fiatınızı aşmışssa o zaman sistem otomatik olarak devre dışı...
selamlar.
c....
Kullanıcı avatarı
watchhunt06

Mesaj mlm » 20 Eki 2012, 11:35

mlm yazdı:Vintage Grand Seiko Hi-Beat, izleme listemde kaç gündür, almayı da hakikaten çok istiyordum ama bütçem maalesef şu an için müsait değil, çok sevenler var aramızda, onlardan birine kısmet olsun isterim, açık artırmanın bitmesine 8 saat kaldı, fiyatı da uygun, ilgilenebilecekler için link, buyrunuz..

http://www.ebay.com/itm/270920740387?redirect=mobile

Açık artırma 550 $ da kapandı.

Kim aldı çabuk söylesin :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj zgnclskn » 13 Mar 2015, 18:27

Bir hortlatma daha gelsin o zaman :) Bir ara GG da sanat piyasası daha aktifti, güzel şeyler düşüyordu, o dönemlerde bir abimizle takılırdık biz de. Ebay tecrübem hiç yok ama konu pek faydalı, pek güzel olmuş, hortlatmadan edemedim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj utabev » 14 Mar 2015, 16:38

Emeğinize sağlık faydalı bilgiler.. :thumbup: Allah hiç bir zaman hiç bir yerde kötüyle karşılaştırmasın..
Bırak inceldiği yerden kopsun..! Gün gelir en sağlam yerinden kopar.Canın Yanar..
Kullanıcı avatarı
utabev

Mesaj enbad » 15 Mar 2015, 23:03

Emeğinize sağlık.
Tesekkur ederim emeği geçenlere
Kullanıcı avatarı
enbad

Mesaj ozansef » 26 Haz 2016, 20:09

Merhaba bütçem doğrultusunda yurtiçinden 2.el rolex ve panerai marka saat almak istiyorum. Lakin satın alacağım saat için neye dikkat etmem gerek? Mesela bir rolex'in gerçek olup olmadığı, kondisyonu ve uluslararası sertifikasının geçerliliği ile ilgili servis vs hizmeti alabileceğim bir merci var mıdır? Bilgi rica ediyorum teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ozansef

Mesaj utabev » 01 Tem 2016, 21:55

Teşekkürler..Çok gerekli ve güzel bir başlık..İ :thumbup:
Bırak inceldiği yerden kopsun..! Gün gelir en sağlam yerinden kopar.Canın Yanar..
Kullanıcı avatarı
utabev

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners