TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Red Bull Stratos - Freefall From the Edge of Space

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Red Bull Stratos - Freefall From the Edge of Space

Mesaj SeRxx » 09 Eki 2012, 20:56

2 gün sonraya kaldı :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 09 Eki 2012, 21:10

Yarın deneyecekler ama pek iyi bir hava durumu olacağı tahmin edilmiyor. Ben rüzgar hızına ve yönüne göre ineceği yeri seçip göndermiştim, şimdi işler değişecek ;)
Gerçi Felix tek parça gelsin ve biz bu tarihi ana şahitlik edelim önemli olan bu :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj zandar » 09 Eki 2012, 21:25

Ben rastgele bi yer seçtim hiç bakmadım rüzgara yağmura :D Zaten saat bana çıkarsa satarım, striking 10th modelini sevmiyorum.
zandar

Mesaj SeRxx » 09 Eki 2012, 21:28

Asymptote ben de tahmin göndermek istiyorum yardımcı ol belki kuş taşa çarpar :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 09 Eki 2012, 21:38

Asymptote bilgilendirme için teşekkürler

Tarihe tanıklık etmeyi hep çok sevmişimdir rekorlardan madencilerin çıkarılışına kadar fırsat bulduğum tüm önemli olayları seyretmeye çalışırım bazende şansım yaver gider ve öylesine seyrettiğim bir şey tarihe geçer. :) kobe 81 gibi
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 09 Eki 2012, 21:47

Sana bir tüyo vereyim seRxx: Daha önceki iki atlayışta indiği yerler belli harita üzerinde, rüzgarın yönüne göre bu atlayışlarda indiği yerlerden çok daha uzak noktayı yarıçap kabul eden bir hayali çember çizip bunun üzerinde bir nokta belirlemelisin. 93 bin küsür kişi tahminde bulunmuş, atlayış günü 100 bini geçer. Yaklaşık 1/100 000 şansın var, hadi yine iyisin :D

Herojd sen de mouse'u Kaan'a ver ve harita üzerinde bir yer belirlesin, uğurlu gelir belki :) :thumbup:
Ben çok eskiden (saf bir çocukken) 69 ay yürüyüşüne şahitlik edemediğim için üzülürdüm, şimdi yaşadığım o üzüntüyü hatırlayıp gülümsüyorum. ;)
En son asymptote tarafından 09 Eki 2012, 21:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 09 Eki 2012, 21:49

Boşver fotomontaj zaten o :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 10 Eki 2012, 01:00

Bizim Felix'i Hürriyet haber yapmış bugün. Altındaki yorumları okuyunca insanın Felix gibi fezaya yükselip hiç paraşütsüz tüm zamanların hız rekorunu kırarak yer küreye çakılası geliyor.. Bir halta yaramadık belki bir kraterimiz olur hem..
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners