TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj davinci » 06 Eki 2012, 15:39

襤talyanlar bisiklete h羹cum etti
06.10.2012 02:30
Euro krizinden b羹y羹k darbe yiyen 襤talyada, bisiklet sat覺lar覺n覺n patlama noktas覺na geldii haber veriliyor.

Litresi 2 euroyu aan benzin fiyatlar覺n覺n, 襤talyanlar覺 iki tekerlee y繹nelttii belirtilirken, bisiklet sat覺lar覺n覺n 2. D羹nya Sava覺ndan bu yene ilk kez otomobil sat覺lar覺n覺 sollad覺覺 bildiriliyor. A癟覺klanan verilere g繹re ge癟en y覺l 襤talyada 1 milyon 748 bin adet otomobil sat覺覺na kar覺l覺k, 1 milyon 750 bin adet bisiklet sat覺ld覺. 襤talyanlar覺n, ge癟en y覺l yeniden kullanabilmek amac覺yla 200 bin bisikleti tamir ettirdii de verilen bilgiler aras覺nda. 襤talyan Bisiklet Sevenler Federasyonu Bakan覺 Della Venezia, La Republica gazetesine verdii deme癟te Daha 繹nce sadece otomobil kullananlar, art覺k d羹羹ncesini deitiriyor. Bence 襤talyada otomobil sat覺lar覺, art覺k 2008deki kriz 繹ncesi seviyesine gelemeyecek dedi.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj rlxdaytona » 06 Eki 2012, 15:40

apesen yazd覺:
rlxdaytona yazd覺:...ilk Mercedesim.....tam bir sene 繹nce aldim. Eskiden babam hep Mercedes kullanirdi......Yazlikda komsular "Almanci" kolay para kazanmis simdi hava atiyor filan derlerdi :)

Resim

rlxdaytona, bu renk 癟ok yak覺m覺 C'ye. Burada bir krem / beyaz 癟覺lg覺nl覺覺 var, C serisinin baka renkte 羹retilmediini san覺yoruz, o derece :) her sokakta 1 adet Beyaz C.

Burdada tam tersi. Cok siyah renklileri var. Sonra cok g羹m羹s renk. Beyaz C burda hemen, hemen hic yok...
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullan覺c覺 avatar覺
rlxdaytona

Ya: 57
Kay覺t: 27 Au 2012, 14:51

Mesaj AboveTheRim » 06 Eki 2012, 18:56

rlxdaytona yazd覺:
apesen yazd覺:
rlxdaytona yazd覺:...ilk Mercedesim.....tam bir sene 繹nce aldim. Eskiden babam hep Mercedes kullanirdi......Yazlikda komsular "Almanci" kolay para kazanmis simdi hava atiyor filan derlerdi :)

Resim

rlxdaytona, bu renk 癟ok yak覺m覺 C'ye. Burada bir krem / beyaz 癟覺lg覺nl覺覺 var, C serisinin baka renkte 羹retilmediini san覺yoruz, o derece :) her sokakta 1 adet Beyaz C.

Burdada tam tersi. Cok siyah renklileri var. Sonra cok g羹m羹s renk. Beyaz C burda hemen, hemen hic yok...

K羹lt羹r fark覺 ite :D Ben de beyaz覺 tercih etmem.. ok 覺k bir ara癟 baya beendim
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

Mesaj mlm » 06 Eki 2012, 23:58

Bizim k羹heylan da bu :) Fotoraflar arivden..

Resim

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mucadeleci » 07 Eki 2012, 00:00

Al覺rs覺n ford, olursun lord :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj brckk » 07 Eki 2012, 00:13

Her aracin performansi kullanicisinin beklentisine ve gecmis tecrubelerine gore degisir.. 2.0 dan fazla hacimli otomobil kullanmadiysa 520d nin performansi Porsche 911 gibi gelebilir..
Kullan覺c覺 avatar覺
brckk

Kay覺t: 05 Eyl 2012, 21:20

Mesaj mrbars » 07 Eki 2012, 01:01

brckk yazd覺:Her aracin performansi kullanicisinin beklentisine ve gecmis tecrubelerine gore degisir.. 2.0 dan fazla hacimli otomobil kullanmadiysa 520d nin performansi Porsche 911 gibi gelebilir..

bu 繹nermeyi asl覺nda kiilerin kulland覺覺 ara癟lar覺 ve tecr羹beleri deil de, ara癟lar覺n s覺n覺flar覺n覺 referans vererek yapmak daha doru olur.
misal olarak 5.20d, kendi s覺n覺f覺nda e220 cdi'dan h覺zl覺 ancak a6 3.0 tdi'dan yava gibi. hot hatch'lerin baz覺lar覺ndan yava, d s覺n覺f覺ndaki bir癟ok ara癟tan h覺zl覺 gibii, vs. vs.

nihayetinde kiilerin tecr羹beleri 癟ok subjektif. 911 繹rnei misal benim i癟in pistte 癟ok 癟ok yava bir ara癟t覺; 癟羹nk羹 3,2 sn'de 100 km/h'ye 癟覺kan open wheel bir ara癟tan hemen sonra 911'le gazlam覺t覺m, 60 hp gibi geldiydi. bir baka zaman 320d acayip h覺zl覺 gelmiti, 癟羹nk羹 pejo 1.6 dizelden sonra kullanm覺t覺m, gibi gibi. o y羹zden kiilerden ve tecr羹belerden ziyade, belli bal覺 benzer ara癟lar覺 teknik anlamda referans almak laz覺m diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Baran » 07 Eki 2012, 01:59

Drk ; 15 ya覺ndan beri araban覺n 羹zerinden inmedim desem yeridir tavla oynamay覺 bile bilmem.Arabayla yapmad覺覺m kalmad覺 direksiyonumada g羹venirim ama art覺k ak覺lland覺k diyelim son 2 senedir cok sakin kullan覺yorum.Gecirdiim senelerde cok arkada覺m覺 kaybettim o yuzden bu ilerin ne kadar tehlikeli olduunu cok iyi biliyorum.

Drago : Ben araban覺n g繹rseline 繹nem veriyorum ve app plakan覺n normal trafiin bast覺覺 plakadan daha okunakl覺 ve temiz durduunu d羹羹n羹yorum.Trafik polisleriylede henuz plakadan sorun yasamad覺m.Sosyal mesaj gerektirecek bir durum yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners