TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj herofb » 06 Eki 2012, 11:17

癟ok beendiim bir ara癟 apesen , tam bir aile arabas覺 :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj apesen » 06 Eki 2012, 11:36

alar valla biz hala 2 kiiyiz ama evlendikten 1 ay sonra nedense b繹yle bir araba ald覺m :) ger癟i 2 kedi var malum,at覺yoruz bagaja :))
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj herofb » 06 Eki 2012, 11:54

illaki vard覺r bir hikmeti bence proactive davranm覺s覺n :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj drk » 06 Eki 2012, 13:13

Baran yazd覺:M羹cadeleci cool adams覺n yahu ne o pozlar 8-) Breitling Reklam覺na koysalar 繹tt羹r羹rs羹n vallahi :thumbup:

KKaraku o fotograf ne zaman cekildi bilemiyorum ama 癟il 癟il yen覺 gibi duruyor maallah ;)

rlxdaytona Mercedes + renk + avangarde donan覺m :thumbup:

Drk 5.20d kasas覺na g繹re yeterli performans veren bir otomobil.Yetersiz 3.16 otomatiktir.Genelde bizim milletimiz 5.20den 5.30 3.16 dan 3.30 performans覺 bekledii i癟in veya sat覺c覺lar arabalar覺 iire iire satt覺klar覺 i癟in olur bu durum.Ben 5.20d sadan soldan cok kulland覺m o performanss覺z diyenlerin yan覺mda yolculuk etmelerini isterim birg羹n :) Ayr覺ca neye g繹re derken o arac覺 gidip m5 le k覺yaslayanla zaten muhabbete girilmez.Ak覺ll覺 adam o arabay覺 rakipleriyle k覺yaslar onlarda E serisi A6 ve sayabileceim nicesidir.O s覺n覺fta herzaman tercihim Mercedes olmas覺na kar覺n aralar覺nda en performansl覺lar覺ndan biri BMW dir ona suphem yok.SAyg覺lar :D

Serxx kuzene yetersiz geldiyse 5.30d alabilirdi bence o arabadan s覺k覺lm覺 performans覺ndan deil.

Baran, araban覺n performans覺 kullan覺mla deiecek bir durum deil ki ;) Seni az 癟ok tehmin edebiliyorum, muhtemelen 癟ok agresif ve biraz da tehlikeli kullanarak yolcunun y羹reini az覺na getiriyorsun :D

O arac覺n performans覺na yetersiz demek zaten sa癟ma bir c羹mle olur. Benim dediim zamanla insan daha fazlas覺n覺 isteyebiliyor, her zaman kullanmayacak olsakta az覺c覺k daha fazlas覺 daha iyi olur :D Ki adamlar yapm覺, 525d :D
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Re: Arabalar覺m覺z-TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Drago » 06 Eki 2012, 13:19

Baran yazd覺:
Drago yazd覺:
Baran yazd覺:Anlayamad覺m?

Plakandaki harf ve rakam 繹l癟羹leri nizami deil diyorum...Trafiin verdii plakalar b繹yle deil...

Bunlar APP plaka olarak geciyor.Trafiin verdii eci b羹c羹 yamuk sa覺 solu silik plakay覺 arabama takmad覺m senelerdir bundan sonrada takmay覺 d羹羹nm羹yorum.Bunlar temiz duruyor net okunuyor.Sizede tavsiye ederim :!:

Trafiin verdii plakalarda harf ve rakam 繹l癟羹leri,fontlar覺 bellidir,standartt覺r...rnein y覺llard覺r bakar覺m, 襤ngiliz,Alman,Hollanda vs. b羹t羹n 羹lkelerde plakalar standartt覺r,keyfe,zevke g繹re plaka olmamal覺 diye d羹羹n羹yorum...Standart yaz覺 tipiyle oluturulmu tertemiz plakalarda var...
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj rlxdaytona » 06 Eki 2012, 13:21

Cihan yazd覺:
rlxdaytona yazd覺:...ilk Mercedesim.....tam bir sene 繹nce aldim. Eskiden babam hep Mercedes kullanirdi......Yazlikda komsular "Almanci" kolay para kazanmis simdi hava atiyor filan derlerdi :)

rlx daytona C350 CDI m覺 o :) ?

Resim

C220 CDI
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullan覺c覺 avatar覺
rlxdaytona

Ya: 57
Kay覺t: 27 Au 2012, 14:51

Mesaj apesen » 06 Eki 2012, 13:41

rlxdaytona yazd覺:...ilk Mercedesim.....tam bir sene 繹nce aldim. Eskiden babam hep Mercedes kullanirdi......Yazlikda komsular "Almanci" kolay para kazanmis simdi hava atiyor filan derlerdi :)

Resim
]

rlxdaytona, bu renk 癟ok yak覺m覺 C'ye. Burada bir krem / beyaz 癟覺lg覺nl覺覺 var, C serisinin baka renkte 羹retilmediini san覺yoruz, o derece :) her sokakta 1 adet Beyaz C.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj Archimed » 06 Eki 2012, 14:42

Hali haz覺rda 2011 VW Golf 1.6 TDI kullan覺yorum. Ancak muhtemelen bir station ile deitireceim. Dier taraftan daha b羹y羹k bir eve ge癟tiim i癟in bir s羹r羹 planda olmayan masraf da s繹z konusu (perde, ek mobilya, yeni g繹mme dolaplar, bo kalan yerlere s羹s eyalar覺, vs, vs). O nedenle ta覺nmay覺 tamamlad覺ktan sonra s覺ra arabaya gelecek.

Asl覺nda Passat Variant d羹羹n羹yordum, ancak Baran saolsun akl覺ma Audi'yi soktu. K覺smet olursa bir s羹re sonra buraya station bir A4 veya Passat Variant resmi koyabilirim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners