TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Ananta Serisi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko Ananta

Mesaj nickynick » 12 Şub 2010, 14:56

Bu konu benim de dikkatimi cekti. Ne zaman bir uyemiz cok pahali olmayan , baslangic icin bir otomatik saat onerisi istese ; genel oneri Seiko 5 oluyor. Ama nerden alabilirim deyince kesin bir yer gosteremeyebiliyoruz. Bu noktada, forum adina Aydin Saat ile gorusulur ve Seiko 5, Seiko Discuss, Landmaster, Marine master, ya da Monster gibi modelleri getirmeleri rica edilir. Her iki tarafta karli cikar bu isten. Ne dersiniz?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj razz » 12 Şub 2010, 15:18

Nick; eğer böyle bir girişime olumlu cevap alacağımızı düşünüyorsan ben hemen harekete geçilmesi taraftarıyım.. Ancak Aydın Saat, Seiko'nun marka imajını Hi-End ürünler yerine orta sınıf, dayanıklı ancak trendy ve göz alıcı dizaynlarıyla ön plana çıkan Sportura, Arctura, Velatura, Coutura ( Volkswagen diyelim.. ) gibi serilerle sağlamlaştırmayı uygun görüyor..
Uygun fiyatlı ürün seçeneğini ise yine çarpıcı ve abartılı dizaynlara sahip Pulsar grubuyla ( Seat diyebiliriz.. ) hallediyor.. Lorus ( Skoda olsun bu da.. ) ise Anadolu pazarı ağırlıklı dağıtımı yapılan baz markası.. Otomobil benzetmemizden yola çıkarsak Audi yani SpringDrive son derece az sayıda ve belli modellerle pazara sunuluyor.. Uygun fiyatlı otomatik modeller ise tamamen göz ardı ediliyor..
Yine de son sözüm bu konuda yapılabilecek birşey varsa memnuniyetle destek veririm..
En son razz tarafından 12 Şub 2010, 15:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj bizantolog » 12 Şub 2010, 15:35

Daha önce yazmıştım, yaz aylarında Aydın Saatin bir tutum değişikliğine gideceği yönünde bilgiler var.

Yine de baskıyı artıralım derim.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj hotwings » 17 Şub 2010, 16:08

seikonun çinde fabrika açması ve seiko 5 modellerinin burda üretilmesi seiko5 lerin önyargıyla karşılanmasına neden oluyor olabilir. ancak koskoca seiko firması gidipte çinde fabrika açtı diye kalitesini düşürdü diye birşey yok. bunun nedeni ekonomik. seiko5 ler hala tıkır tıkır çalışıyor sadece uyrukları değişti :D ancak gidip bir saat dükkanına gidip seiko5 sorduğunuzda seiko5 artık üretilmiyor üretilenleride çin malı çok dandik günde 15 dk şaşar onlar orjinal değil gibi rivayetler duyabilirsiniz. razz abimin dediği gibi pek bilgi sahibi değil bizim esnaflarımız
Kullanıcı avatarı
hotwings

Mesaj Clk » 17 Şub 2010, 22:24

Razz, yerlere yattim burada gülmekten :) LM desem sigara ikram edecekler :) Süper laf ama haklisin. Bende ki 35 yillik LM'i gördün mü?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 17 Şub 2010, 23:01

Otomotiv sektör benzetmeside süper olmuş, LM olayı ayrı bomba zaten :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 18 Şub 2010, 00:52

@bond
Otomobil mevzusu meraklıları için mükemmel benzetme olanakları sunar ;)

@clk
Sendekini görmedim dostum, incelemesini mi yapmıştın?
En son razz tarafından 18 Şub 2010, 00:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 18 Şub 2010, 00:55

Yok sadece resmini koymustum. Onun bir incelemesini yapmak lazim. Milanese bilezik ile hos vintage bir model.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fatih2955 ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners