Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
düşüncem ilkönce carrera cronograph modeli içindi ama darknight day-date modelini alınca birşey farkettim saatin çapının 43 mm olmasi yani kadranının büyük olması benim istediğim bir tarz idi koluma takıncada anladım.
Benim de bu saati farketmemi Bond sağladı. Saatteki kırmızı detaylar ve day-date özelliği saate Carrera'da olmaya bir hava veriyor. Ben de resimleri en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam.
darknight saatinle ilgili neler hissediyorsun?Bu saatin sahibi olmak kendini iyi hissetmek ile ilgili bir olay zannedersem.benim düşüncelerim bileğimdeki farklılığı ve quartz saatlerden sonra automatic saatin sesini özlediğimi anladım hakkatan güzel bir şey özlemişim.
Geç te olsa ben de resimleri ekledim. Herkesin bildiği gibi bu benim mekanizmalı ilk saatim. Daha önce pilli quartz saatler kullandığım için bir kıyaslama yapamam. Ama daha önce de söylediğim gibi mekanizmanın sesini dinlemek, hareketini kolunda hissetmek bambaşka bir duyguymuş. Büyük konuşmayayım ama bundan sonra pilli saat almayacağım kesin.
Frax1 yazdı:Bakalım sıradaki Tag Heuer Carrera sahibi kim olacak bu başlık altında
Arayı soğutmadan yazayım, ben de Carrera aldım ama benimki day date değil. Kahverengi, deri kayışlı Tachymeter. Bursa Zafer Pırlant'ta %50 indirim var. (Gerçekten liste fiyatı üzerinden). Resimlerini çekince eklerim.