herojd11 yazdı:Oris benden rolex razz'dan alınır hem de full kibar muamele.
evidence yazdı:herojd11 yazdı:Oris benden rolex razz'dan alınır hem de full kibar muamele.
Ya herojd11, yazdık o kadar ozelden su big crown in fiyatını öğrenebilir mısın , indirim alabilir miyiz diye . Hala cevap bekliyoruz senden baskan...
hydrocon yazdı:Fiyatlar yükselirken aklıma şu soru takıldı.. Farz-ı misal 6000$ olan bir Rolex fiyat artsa dahi yurt dışından tax free ile daha ucuza alınabilirmi yoksa burada ki pazarlık şansımızı kullansak daha karlı çıkarmıyız?
herojd11 yazdı:evidence yazdı:herojd11 yazdı:Oris benden rolex razz'dan alınır hem de full kibar muamele.
Ya herojd11, yazdık o kadar ozelden su big crown in fiyatını öğrenebilir mısın , indirim alabilir miyiz diye . Hala cevap bekliyoruz senden baskan...
Yaa kusura bakma , heralde yanlışlıkla mesajı sildim sonra da unuttum , vallahi çok mahçup oldum şimdi yarın hemen soruyorum , tam olarak hangi modeldi
mehmetserkan yazdı:Nasıl mercedes süren şöför hizmet ettiği patronu yokken mercedes kendisinin sanıp ukalalaşıyor ,maalesef rolex satan bayii çalışanı da aynı azizliğe uğruyor.Prada ayakkabı satan satış görevlisinin bir aylık maaşıdır o ayakkabı ama sen alıcı olarak pahalı desen sana bir garip bakar tavır yapar,fakirsin seennnnn durumu yaratır:)
İstinye park rodium da ben de yaklaşık aynı tavırları yaşadım bir sene önce,kolumda pam 111 varken pam 312 bakıyorum ve almak için pazarlık ediyorum,ama sanki müşteri o,inanılmaz saygısız tavırlar ,ben mağaza sorumlusunu istedim açıkçası,satış görevlisinden memnun olmadığımı belirtmiştim ,birden yumuşayıp alttan almaya başlıyorlar ama sevimsiz oluyor,bir daha da o mağazaya uğrıyacağımı sanmıyorum.
takıntılı ve alçaklık komplekslerinin sonucu diye düşünüyorum bu tavırları.Sonuçta bizler hizmet etmeyi kötü birşey olarak biliriz hep,halbuki çoğumuz hizmet sektöründe çalışıyoruz,bir dr un hastasına hizmet etmesi kötü bir şey olabilir mi,aynı bir satıcının müşterisine hizmet etmesinin doğru olacağı gibi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir
|