TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Koleksiyonuna Başlamak İçin Hangi Saati Önerirsiniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Koleksiyona başlamak için hangi saati önerirsiniz?

Mesaj bizantolog » 05 Şub 2010, 11:28

darknight yazdı:Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkürler.
Resim ve incelemeyi Ahmet'in yapması daha uygun olur sanırım.
Benden daha objektif ve daha kapsamlı bir inceleme yapacağı kesin.

Ahmet teknik incelemeyi yapsın isterim.

Ancak o saatle yaşayacak olan kişinin görüşleri bence çok önemli.

O nedenle siz de duygusal incelemeyi yapın derim.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Mesaj nickynick » 05 Şub 2010, 11:32

Sen şimdi bundan sonra da Grand Carrera alırsın Faik 8-)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj darknight » 05 Şub 2010, 11:36

Nicky Nick yazdı:Sen şimdi bundan sonra da Grand Carrera alırsın Faik 8-)

O gün baktığımız Zenith'ler de çok hoşuma gitti ama Zenith için erken daha.
En az 1 yıl yeni saat lafı yok benim için. para biriktirmeye başlıyim ben yine :)
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj Clk » 05 Şub 2010, 11:48

Birak Zenith'leri. Yasina en uygun saati almissin bence. Hem fiyat, hem kalite, hem de prestij olarak süper saat.

Kolunda resimleri cekersin artik. Tekrar güle güle kullan.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 05 Şub 2010, 14:02

Benim saatte ilk dikkatimi çeken kırmızı renkti.Farklı bir hava katmış.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj padcom » 05 Şub 2010, 23:47

Sayın ; darknight öncelikle saatiniz hayırlı uğurlu olsun foruma yeni üye oldum başından beri düşüncelereriniz ve araştırmalarınızı okudum.sanki benim şuan bende tag heueur almak istiyorum ve araştırmalarımı yapıyordum siz ve diğer forum üyesi arkadaşlardan biraz fikir sahibi oldum.bende tag heuer carrera calibre 16 bu modeli http://www.tagheuer.com/the-collection/ ... bl?lang=en begendim fiyat 4450 tl dediler birde aynı anda seiko'nun yeni modeli ananta modelinden bir saat gördüm harikaydı oda aynı fiyat sizce alacak olursam tag'mı seiko ananta modelimi çok saat değiştiren birisi olarak tag carrera'yı klasik olarak kabullenirmiyim yoksa seiko ananta (harika bi saat çıkarmışlar) modamı olur benim için?? http://www.seiko-ananta.com/
Kullanıcı avatarı
padcom

Mesaj promise1907 » 06 Şub 2010, 00:19

işte zor bir soru, gelde çık işin içinden, geçen gün aynı şeyi bende düşünmüştüm.. ananta fena bir saat...
Kullanıcı avatarı
promise1907

Mesaj Clk » 06 Şub 2010, 00:24

Ananta Seiko icin luks sinif saat pazarina girme adina Grand Seiko ile birlikte yürütmüs oldugu bir stratejinin ürünü. Yalniz sadece saat otoritelerinin büyük kismi ve forum kullanicilarinin da ortak fikri, her ne kadar Anantanin teknolojisi yüksek olsada dizayn anlaminda halen Isvicreli rakiplerinin cok gerisinde kaldigi. Dizaynin önemi saatin uzun vade kullaniminda ortaya cikacaktir.

Carrera hali hazirda klasiklesmis bir saat. Teknolojik olarak Seiko Ananta ile karsilastirilamayacak olsa bile hem kalite, hem dizayn, hem de prestij anlaminda Seikodan en az 2 gömlek üstün.

Eger gercek bir teknoloji ürünü istiyorsaniz ve bütceniz buna müsait ise Caliber 36 bir Grand Carrera her anlamda tatmin edici olacaktir.

Son bir nokta da, deger ve eder konusu. Tag degerini her zaman koruyacak ve istenecek bir saat olacaktir ama Ananta büyük bir soru isareti. Quarz mekanizma ilk ciktigi zaman Isvicre saat sektörü neredeyse batiyordu. Herkes o dönemde quarz sahibi olmak istiyordu. Bugün quarz saatleri saatten bile saymiyoruz. Öyle degil mi? 10-15 sene önce internet büyük bir yenilikti, bugün interneti cep telefonumuzdan kullaniyoruz. Yarin????????????????????
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners