TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Revue Thommen Wallstreet Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Revue Thommen wallstreet

Mesaj Clk » 03 Şub 2010, 19:50

Bence kendine de bizlere de iyilik yap ve bu saati birak yerine yine ayni firmadan Longines master Collection Big Date al. 3000 Liraya satin alabilecegin bir saat. Bence cokta hos duruyor.

Resim

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mertk » 03 Şub 2010, 20:03

Kuz optikteki adamlarla dün konuştum o magazadan revue yı alırken birde longines in yaprak modelinden almıstım.O yüzden bakalım yarın bıdaha konuşacağım eger sorun cıkarsa parayı alabılecegımı dusnuoyrum cunku 24 saat gecmeden gerı getırdım saatı.Clk bu gösterdiğin modele de bakmıstım ama revue daha uygun fıyatlı bulunca bır de bıraz arastırdım revue nin de baya iyi bir marka olduğunu ve longines den automatic mekanizmasının daha ii olduğunu söylediler bende bunları duyunca fiyat avantajıyla revue yi aldım.Ama bu gösterdiğin saati de begenmiştim ama kahverengi kayışlısı daha çok hoşuma gitmişti ; şimdi çelik kordonlu bir saat düşündüğüm için longines master collection ını daha sonra alırım diye düşünmüştüm ama eger paramı alabilirsem bir daha bakacağım ,teşekkürler.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Clk » 05 Şub 2010, 22:42

Var mi bir gelisme?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mertk » 05 Şub 2010, 22:59

Clk nautilus daki kuz optik ten almıştım saati ikinci gelendede aynı sorun vardı.Bu saatlerin wallstreet çelik olan modellerinde mi bi sorun var ben daha anlayabilmiş değilim yani.Arkadaki fatura kısımı kabartmalı kısım cevresi cıkıntılı ve keskşn insanin bi süre sonra elini kesmye başlıyor.Kuz optik teki elemanlar başta sorunu kabul etmiştiler ama baktılarki orda saat beğenmedim başka, parayı geri isteyince bu saatte kusur yok falan demeye başladılar.Ordan iki tane saat aldığımda kibar davranan elemanlar bir tanesinin parasını geri isteyince kaba davranmaya başladılar.Gerçekten çok sinirlendim yani.Bu kadar büyük bir firmanın kusurlu bir saat satıp,müşteri bunu 24 saat içinde geri getirip parayı geri isteyince bunu nası kabul etmemek gibi bir politika yürüttüklerini çok merak ediyorum.Şu anlık saat elimde Kuz optik in asıl merkezine de mail attım şu anlık bekleme aşamasındayım.
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Clk » 05 Şub 2010, 23:03

Senin müsteri olarak bir mali nedensiz geri verme hakkin bile varken, problemli bir ürün icin cikarttiklari zorluklar hic hos olmamis. Icin rahat olsun sana parani geri vermek zorundalar. Merkezden gelecek cevapta bu yönde olacaktir. Bozma moralini.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 06 Şub 2010, 01:18

Bence böyle karşılık vermelerini beklemek gerekirdi.Malesef esnaflık tüccarlık bilmeyen insanlar bu işleri yapınca sorun çıkarıyorlar.Verdiğin para iyi bir para, zorla yerine bir şey beğenmelerine izin verme.Gerekirse tüketici derneklerine başvur hiç yere paran heba olmasın.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mertk » 06 Şub 2010, 04:18

arkadaşlar cok teşekkürler.Zaten Kuz optik'in elemanlarıda gerçekten zorla saat beğendirmeye çalıştılar.Böyle bir firmanın müşterilerini böle kaybetmesine gerçekten anlam veremiyorum yani.Bende bu işin peşini bırakmayacağım zaten.Bundan sonra güvendiğim bir saatçiden alışveriş yapmak istiyorum.Arkadaşlar forumda da baktım bulamadım , eğer devamlı alışveriş yaptığınız güvendiğiniz saatçileri bir konu altında toplayabilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj bizantolog » 06 Şub 2010, 09:40

mertk yazdı:arkadaşlar cok teşekkürler.Zaten Kuz optik'in elemanlarıda gerçekten zorla saat beğendirmeye çalıştılar.Böyle bir firmanın müşterilerini böle kaybetmesine gerçekten anlam veremiyorum yani.Bende bu işin peşini bırakmayacağım zaten.Bundan sonra güvendiğim bir saatçiden alışveriş yapmak istiyorum.Arkadaşlar forumda da baktım bulamadım , eğer devamlı alışveriş yaptığınız güvendiğiniz saatçileri bir konu altında toplayabilirseniz çok sevinirim.

Tevfik Aydın ve Pırlant isimlerini bir yere not et lütfen.

Bunlar kendilerini ispatlamış, müşteri ilişkileri konusunda ise çok beğendiğim örnek kurumlardır.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners