Aslında ayrıntılı inceleme çok da gerekli değil diyordum ama google girip "beurer pm62 inceleme" yazarsanız ilk sırada TSF'nin ilgili sayfasının çıktığını görünce biraz da olsa bunun hakkını vermek gerek diye düşündüm.
Evet saatimiz fiyatına göre oldukça güzel bir kutu içinde geliyor. Süngerle destekli, fermuarlı kutuyu daha önce fotoğraflamıştım. Kutudan bir bisiklette kullanma aparatı ile göğüs bandı da çıkıyor. Önceki saat fotoğrafımız henüz koruyucu bantları bile çıkarılmadan çekildiği için bir yakın plan fotoğraf ekleyelim.

Saatin kasası çelik. Ancak sağ ve solda altta plastik kısımlar mevcut. Ekran klasik elektronik saat ekranı işte. Bu nedenle çizilmesin istiyorsanız dikkat etmelisiniz. Sağda iki solda iki olmak üzere dört düğmesi var. Sol-sağ ekseninde 40+2 mm olan saatin üst-alt eksenindeki boyutu biraz karışık.Kasa 35 mm olsa da bilezik kasayla bütünleşik olduğundan bu boyut 45 mm'ye doğru uzayıp incelerek bileğinizi kavrıyor.

Bilezik dıştan küçük noktalarla tırtıklanmış, ancak içten düz. Terleme sonucu oluşan sıvının kolay buharlaşması için iç taraftan tırtıklı olabilirdi. Aba bu sorunu çok sayıdaki kayış pim deliği çözüyor. Bilezik tokası çelik, toka iki taraftan kayışı kavradığından takması normal saatten bir hamle fazla işlem istiyor. Bilezik olarak kullanılan kayış kalitesi yeterli ancak, koptuğu durumda alternatifsiz orijinal ürün bulmalısınız, o tarihte de üretimi durdu gibi bir cevap çıkabilir. Oldum olası kauçuk kayış sevmem. Kauçuk kayış üzerine beyaz spor dikişleri beni susturmak için icad etmiş olabilirler.

Saatin arkasında Germany dışında bir ülke adı görmedim. Kutu-kılavuz da aynı şekilde. Galiba Almanya dışında bir ülke üretime karışmamış. Kapakta solda gördüğünüz üç küçük oyuk, istenirse alınacak olan USB bağlantı yuvası. Saati buradan bilgisayara bağlayıp veri aktarım ve irdelemesi yapmanız mümkün. İlginç olan bir diğer nokta 30 metre suya direnç ve bunun yüzme için (buton kullanmamak kaydı ile) geçerli olduğu bilgisi. Bizim kol saatlerinde 30 metre (3 bar) direnç ancak el yıkama için uygun denirken, Beurer 30 metre için havuza atlamamak şartı ile yüzebilirsiniz diyor.

Saat 15 mm kalınlığı ile pek de kibar sayılmaz.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/221/resim169e.jpg/]
Bu da göğsünüze takmanız gereken göğüs bandının alıcı kısmı hakkında bilgi edinmeniz için.

[/url]
Uploaded with
ImageShack.us
Vakit nakittir.