Sevgili msturan, Cvssvc, Jazz, mrbars, e155159 ve mucadeleci iyi dileklerinize teşekkür ediyor ve Beurer PM62 ile ilgili ilk gözlemlerimi aktarmak istiyorum.
Göğüs bandı takmak pek sevimli değil, ancak rahatsız edici olduğunu söyleyemem.
Göğüs bandı yerine bilekten nabız ölçen Beurer ve başka markalar da var, ancak onlar tasarım ve fiyat olarak daha alt modeller gibi göründü. Sanırım bilek ve göğüs bandı ölçümleri arasında hassasiyet farkı var. Göğüs bandı ile nabız ölçümünün EKG hassasiyetinde olduğu kitapçıkta birkaç kez vurgulanmış ve doğru olduğunu düşünüyorum.
Cihaz nabız, yaş, kilo, boy ve egzersiz süresi gibi verileri kullanarak, hesapla harcadığınız kaloriyi söylüyor. Ayrıca fitness test denilen bir uygulaması daha var henüz onu anlayamadım.
Cihazı kullanırken asla görmemeniz gereken nabız (yaşınız-50) ortaya çıkarsa sesli uyarı veriyor. Diğer nabız değerleri için seçtiğiniz spora göre (kardiyo, yağ yakma, aerobik, dayanıklılık ve anaerobik egzersiz) alt ve üst değerleri hesapla kendiniz bulup cihaza söylüyorsunuz. Egzersiz sırasında bu değerlerin alt ve üstünde kalırsanız kırmızı, sınır içindeyseniz yeşil led ile size haber veriyor (elektronik olarak deh veya çüş diyor, teşbihte hata olmasın

)
Bu fonksiyonlar çok verimli çalışıyor ve bugünkü denememde 45 dakikada 480 kcal tükettiğim gibi hoşuma giden, ama inanmakta biraz zorlandığım bir sayı söyledi. Gerçi bu 45 dakikanın 10 dakikasını aerobik değerlerin bile üstünde geçmişim o da etken olabilir.
Daha güzel fotoğrafları daha sonra eklemeyi planlıyorum.
Vakit nakittir.