TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu Açılışı ve İnceleme

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu açılışı ve inceleme

Mesaj DenizKSK » 07 Eyl 2012, 14:00

Hocam, pratikte anlık olarak nabız görmek için çok yararlı bir ürün. Hayırlı olsun. :thumbup:
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Re: Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu açılışı ve inceleme

Mesaj sedir » 07 Eyl 2012, 14:03

Bir de kendinizi fazla zorlamışsanız ve nabız belirlenen limiti geçtiyse uyarıyor olması kullanışlı bir özellik.

Bu arada işler şimdilik yolunda. Bugün teslim edebileceklerini sanmam ama akşam yolumuz Yurtiçi Kargo'dan geçer, kesin!

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu Açılışı ve İnceleme

Mesaj davinci » 07 Eyl 2012, 17:42

Beurer, bildiğim kadarıyla nabız ölçümünde en iyisi, vucüt analiz tartısı var bende çok kullanamıyorum ama Tanita ile beraber bu konudada çok iyi biliyorum

Yanlız spor yaparken bende kalp atışımı takip ediyorum, Avg. 110 civarı max. 160 oluyor, bunu bilmek ne işe yarıyor anlayabilmiş değilim ;)
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj sedir » 07 Eyl 2012, 17:51

220-yaş formülü ile bulacağınız değer spor yaparken size izin verilebilecek en yüksek değerdir. Mesele ben 220-50=170 nabız sayısını hiç görmemeliyim.
Ayrıca 170'in %50-60'ı kalp destekleyici egzersizlerde, %60-70'i yağ yakmak için yani kilo verme çalışmalarında, %70-80'i fitness programlarında, %80-90'ı profesyonel sporcuların dayanıklılık egzersizlerinde, %100'ü ise anaerobik egzersizlerde kullanılacak sınır değerdir.
Yine bir örnek verirsek 220-50=170 maksimum nabız demiştik. Ben profesyonel veya amatör bir sporcu değilim. Ya kardiyolojik ya da kilo verme amaçlı egzersiz yapmak istiyorum. Kalp koruyucu egzersiz için 170x0,6=102, yağ yakmak için ise 170x0,7=119 nabız sayısını sınır olarak alıp ona göre hareket etmeliyim.
Bu saat bu amaçla kullanılıyor.

Saati elde ettim. Fotoğraflar parça parça gelecek.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 07 Eyl 2012, 17:53

davinci yazdı:Beurer, bildiğim kadarıyla nabız ölçümünde en iyisi, vucüt analiz tartısı var bende çok kullanamıyorum

Bu konuda da davinci'den bir yorum gelmese şaşırırdım.. :D ;) :thumbup:

Sedir hocam bu bilgiler çok yararlı oldu. Demek ki bisiklet kullanırken nabzım 114-133 arası olmalı ki yağ yakabileyim. Ama korkarım nabzım bu kadar yükselmiyor benim. Bir nabız ölçer de ben mi alsam ne?.. :?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 07 Eyl 2012, 18:42

ala ala ne yorum yaptım Beurer iyidir dedim sadece ;)

Bir ürün alırken özellilke Alman menşeili ise Testberichte.de diye bir siteden ürünün kalitesini kontrol ederim, bu bizim TSE gibi birşey yanlız bunda derecelendirme var, ve bu derecelendirme yüzdeyüz doğrudur üçkağıt olmaz, eğer bir ürün Testberichte'de Gut aldıysa iyidir, Sehr gut'sa gözünü kapat al, Ausgezeichnet sa (mükemmel) daha iyisini bulamazsın hemen al, ayrıca zaten ürün hele testde birinci çıkmışsa paketinin üstündede çok büyük bir şekilde basılı olur zaten, befriedigend (idare eder) yada mangelhaft da (kusurlu) çıkabilir tabi bunlardan uzak durmak lazım, Sedir hocam senin saat 2.2 Gut almış yani iyi bir ürün ;)

Ayrıca verdiğiniz bilgiler çok yaralı bilgiler, teşekürler :thumbup:
ondan saatde alarm var örneğin alarmı 170 e ayarlıyorsun nabız 170 gelince saat kolunda titriyor, hoop diyor saat napıyorsun kendine gel :D
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj razz » 07 Eyl 2012, 18:52

davinci yazdı: .. saatde alarm var örneğin alarmı 170 e ayarlıyorsun nabız 170 gelince saat kolunda titriyor, hoop diyor saat napıyorsun kendine gel :D

Bahsettiğin durum bana direkt The Incredible Hulk'tan Edward Norton - Liv Tyler sahnesini hatırlattı davinci.. Özellikle de
davinci yazdı: hoop diyor saat napıyorsun kendine gel :D
kısmı :D
YouTube'da bulamadım o bölümü ama filmi izleyenler hatırlar herhalde.. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj sedir » 07 Eyl 2012, 19:13

Şimdilik kaydıyla...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Bir de bilekte fotoğraf...

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners