İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
sedir ; Hocam bu fiyat aralıklarındaki saatlerin bilinmezliği benim daha çok hoşuma gidiyor,adı üzerinde bilinmezlik kavramı biz saatseverleri yeri geldiğinde meraktan çatlatıyor Tahmin yürütemeyeceğim çünkü forum geçmişim yaklaşık 10 aya tekabül eder . Ben hayırlısı olsun deyip açılış resimlerini beklemekle yetineceğim.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
seRxx mesaj yazmadığı başlığı bulmuş, herojd11 ise seRxx'ten iki dakika önce nokta atışını yapmış. herojd11'i kuru kuruya "tebrik" ediyor, herojd11 ve seRxx'ten harcadıkları 25 dakika için özür diliyorum (ilk mesajlarınızla ikinci arasındaki süre!)
Artık başlığı değiştirebiliriz arkadaşlar! Ülke için de bir Almanya bayrağı ekleyelim de vmetin'in isteği yerine gelmiş olsun.
Konuyu açtıktan 33 dakika sonra ismi açıklamak zorunda kaldım. Öğrencilerim de beni genelde severler, acaba sorularım çok mu kolay oluyor da ondan mı ne?
Evet Frax, J.B. Gioacciano güzel bir saat (adını yazmak zor ama) fakat nabız saymak için öyle bir saate pek ihtiyaç yok. Pratikte nabız saymak için saniye kolunu 15 saniye gözümüzle takip eder bulduğumuz nabız sayısını hemen 4'le çarparız. Hastanelerde hemşire gözlem formlarına bakın istisnasız tüm hastaların nabızları 4'ün tam katıdır. Ben bu saati yürürken nabzımı kontrol etmek ve hızımı ayarlamak için kullanmayı düşünüyorum. Yani fonksiyonellik, fiyat/performans oranı önde geliyor (başak burcuyum ne de olsa).