TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fotoğraflarımız

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Fotoğraflarımız

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 18:46

asymptote yazdı:Saat fotoğrafları güzel :champ:

:champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 21:24

Miriel ilk fotoğraflara göre büyük ilerleme var :thumbup:
evet saat fotoğrafları daha güzel. Belki kalem saatin tepesinde değilde yanında falan daha güzel olabilir.
Kuş da öyle, güzel olmuş.. Kadraj çok daha temiz, eskisi ile karşılaştırırsan sen de farkı farkedeceksin.
Aslında kuşu balkon korkuluğunun üzerinde yakalamaya çalış, arka plan boş olsun, göz hizasından dene. 18-55 den başka objektifin varmı?

Edit : Miriel kalem üzerindeki barkod etiketini sök istersen :) şöyle kalem masada arkada fasiküller, IWC portuguese havasında bir fotoğraf olsun :)
Ay fotoğrafını da görelim tabi...

Asymptote, hani bizim astronomi başlığımız? topu en son sana atmıştım :)
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 21:53

Teşekkürler Fbbolukbas. Fotoğrafları sizin söylediklerinizi dikkate alarak çekmeye çalışıyorum. Saat fotoğrafını eğer eve gelirsem yarın çekip eklerim. Elimde sadece 18-55 lens var. Bu gece bir ay fotoğrafı daha deneyip onu da en kısa zamanda eklemeye çalışacağım. Aslında balkon korkuluğunda çektiğim bir kuş fotoğrafı var fakat arka planda binalar olduğu için eklememiştim. Tekrardan teşekkürler. Telefondan yazdığım için biraz karışık oldu kusura bakmayın
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj asymptote » 02 Eyl 2012, 22:14

fbolukbas yazdı:Asymptote, hani bizim astronomi başlığımız? topu en son sana atmıştım :)

Hafta sonu il dışındaydım, nete girme şansım olmadı pek. Başlık açmak kolay da, bir ön hazırlık yapmak gerek. Sen mutlaka kafanda düşünmüşsündür bir şeyler, kim ilk hazır olursa o açsın başlığı :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 22:42

Anlaştık... Bu arada yazmayı unutmuşum stellarium kullandım hala da yüklü kalmış. Jupiter fotoğrafında bu yazılımla bulmuştum uyduları, o zaman şöyle not düşmüsüm fotoğraf altına : Fotoğraftaki Uydular Sırasıyla Solda : Callisto Ve Europa, Sağdaki Ise Ganymede. Dördüncü Uydu Io Ise Jupiterin Önünde Veya Arkasında..
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj drk » 02 Eyl 2012, 22:44

Miriel, eskiye göre çok daha iyi, bu hızla ilerlemen dileklerimle :champ:

Tabi öncelik dersler olması koşuluyla ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 22:56

Teşekkürler Drk. İnş dersler iyi gidiyor hoca sağolsun çok ilgileniyor. Fotoğraf konusunda da sizin yardımlarınız doğrultusunda elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Şu an ay fotoğrafı çekmeyi deniyorum fakat bir türlü beceremedim. Sürekli havada ki küçük bir ışık kaynağı gibi çıkıyor
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 22:58

Miriel yazdı:Teşekkürler Drk. İnş dersler iyi gidiyor hoca sağolsun çok ilgileniyor. Fotoğraf konusunda da sizin yardımlarınız doğrultusunda elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Şu an ay fotoğrafı çekmeyi deniyorum fakat bir türlü beceremedim. Sürekli havada ki küçük bir ışık kaynağı gibi çıkıyor

Manuel netlemeyi dene sıkıntı oluyorsa netlemede.. 18-55 de biraz kısa kalabilir.
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners