TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konuşalım ( iPhone 4S )

Mesaj asymptote » 29 Ağu 2012, 01:38

Drk yazdı:Apple'ın yaptığı biraz şuna benziyor. Bir araba yaptım, 4 tekerlek koydum ve buna patent aldım, benden başka kimse 4 tekerlekli araba yapamaz.

Kesinlikle katılıyorum. Bu davanın bilirkişilerini merak ediyorum, Apple kendilerine birer tane 4S hediye etmiş olmalı yada aptal olmalılar.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Thevenin » 29 Ağu 2012, 01:52

ABD'deki davalar Apple lehine, Kore'deki davalar Samsung lehine kararlar ile sonuclaniyor veya ilerliyor :D

Gerci Kore'de ikisi de ban yemis :D

:arrow: http://www.washingtonpost.com/business/technology/apple-samsung-face-sales-bans-in-south-korea/2012/08/24/9cb1ac8c-edde-11e1-b0eb-dac6b50187ad_story.html
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: Let's Talk iPhone - Haydi iPhone Konuşalım ( iPhone 4S )

Mesaj edaliy » 29 Ağu 2012, 11:09

ne yapsın kore, aşağı tükürsen sakal misali... samsung öz evladı üzmek istemiyor, apple ı üzse sam amca sağlam öper kore yi.
=hotel california=
Kullanıcı avatarı
edaliy

Mesaj Vector » 29 Ağu 2012, 11:31

http://www.akillirobot.com/2012/08/01/s ... -samsungu/

Apple tek bir ürüne yönelik tek bir yazılımla ve akıllı pazarlama stratejisi ile daha iyi görünse de aslında bir teknoloji üreticisi değil. Sadece mevcut teknolojiyi tek bir cihaza yöneldikleri için daha iyi mühendislik yaparak daha kaliteli gösteriyor. Bu sebepten pek çok kişi var olan mevcut teknolojileri Aplle yeniden icat etmiş gibi düşünüyor.

Ben bu sebepten dolayı öldüğünde "dahi" denilen Steve Jobs efendiyi yüceltmem, programlama dili C'yi bulan Dennis Ritchie'e dahi derim. Çünkü bu vesileyle bize günümüz işletim sistemelerinin önünü açmıştır. Vesaire vesaire... Yani demek istediğim olayın aslında sadece ambalaj meselesi olduğu.

Bu konuda Drk çok haklı. Dikdörtgen telefon yaptım başka kimse bunu yapamaz mı demeye getiriyorlar nedir anlamadım? Üçgen mi üretecekler artık Apple dışındaki firmalar?

Böylesine mızıkçı bir strateji Aplle'ı zamanında Microsoft karşısında Mac ile nasıl kaybettiyse şuanda Samsung karşısında öyle kaybetmeye mahkum kılacaktır.

5 çıktığında göreceğiz. Sadece daha çok işlem gücü daha iyi ekran ve yeni bir kasadan fazlasını tanıtamayacaklar. Çünkü ani gelişmenin getirdiği yükselme parabolünün eğiminin azaldığı noktadalar. :)
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj SeRxx » 29 Ağu 2012, 11:43

asymptote yazdı: "Retina Display" olarak adlandırılan patentli yeni bir ekran teknolojisi kullanılmış sanırım. Gerçekten çok başarılı.. Samsung bunu da aşırmalı mutlaka.. :lol:

Super Amoled HD var Asymptote ;)

Samsung S3 canavar gibi hızlı bir cihaz ama boyutu facia, S2 almak daha mantıklı; muhtemelen S3'ten sonra çıkacak cihazın boyutlarına bir ayar çekilecek. Takdir edersiniz ki pazarlama stratejisi olarak hiçbir zaman dört dörtlük bir cihaz üretilmeyecek :thumbup:

iPhone 5 haberleri :
:arrow: http://www.gsmarena.com/iphone_5_to_come_with_4_08_inch_screen_1136_x_640_resolution-news-4346.php
:arrow: http://www.gsmarena.com/is_this_the_iphone_5-news-4386.php
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 29 Ağu 2012, 19:38

Bana göre Türkiye için bu konudaki en önemli sorun; tüketicilerin yolunacak kaz olarak değerlendirilmesi. Değerlendirmeyi hem yüksek vergilendirme (gerek cihaz alımlarında, gerek abonelerin telefon görüşmesi faturalandırması aşamasında) yoluyla devlet, gerekse oldukça yüksek satış fiyatlarıyla distribütörler yapıyor. Kaç yıllık Iphone 3GS hala yaklaşık 700 TL'ye satılıyorsa nasıl yolunduğumuzu anlatacak başka kelime bulamıyorum.

Bütün teknolojik gelişmelere rağmen; android telefonumu her gün şarj etmej durumundayım. Halbuki eski telefonum tek bir şarjla neredeyse 5-6 gün gidiyordu. Bana göre telefon üreticileri yeni model geliştirirken gündemlerine daha düşük radyasyon değerlerini, daha uzun süre kullanılabilen pilleri veya güneş enerjisi ile şarj edilebilen pilleri; bir de doğru düzgün tasarım ve çizilmeyen ekran/kasa gibi unsurları planlarına almalılar.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Thevenin » 29 Ağu 2012, 20:13

" Let’s see how Apple will respond to this " :D :arrow: Samsung Pays Apple $1 Billion Sending 30 Trucks Full of 5 Cents Coins / HumorMag
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 29 Ağu 2012, 20:19

You didn’t think this could be real right? but hey! you loved it :D

No, I didn't. It's childish :) Long live zamzung btw.. :champ: :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners