TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Certina DS1 Automatic Chrono Moonphase Limited Edition Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Certina DS1 Automatic Chrono Moonphase Limited Edition Yorum

Mesaj fuatsonar » 24 Ağu 2012, 12:08

Merhaba Arkadaşlar; Ben kaliteli,Etanın iyi makinalı ve nadir bulunan birazda pahalı bir saat almak istiyorum.Aşağıda linkini verdiğim Certina C006.425.16.031.00 model numaralı 500 adet limitli (Limited Edition) bu modeli beğendim.Öğrendiğim kadarıyla türkiye de bu saat yok.Bir firmada bu saatten 1 adet var.Beğenmemin nedeni fonksiyon açısından çok ayrıntılı bir model olması.ama Certina markası hakkında olumlu veya olumsuz bir bilgim yok sanırım isviçre markası.Sizce bu saat nasıl ve alınabilir mi? Bu arada saatin fiyatı 4.900 TL civarında.Bu fiyat eder mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

http://www.certina-hodinky.cz/eshop-certina-23504.htm

Resim

Resim

Resim
En son fuatsonar tarafından 25 Ağu 2012, 18:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
fuatsonar

Re: Certina Markası ve bu modeli nasıldır?

Mesaj Baran » 24 Ağu 2012, 12:18

Ben şahsen Certinaya 400liradan fazla vermem.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fuatsonar » 24 Ağu 2012, 12:26

Baran yazdı:Ben şahsen Certinaya 400liradan fazla vermem.

Hangi sebepten dolayı bu düşünceniz öğrenebilirmiyim? Kalite bakımından mı?
Kullanıcı avatarı
fuatsonar

Mesaj asymptote » 24 Ağu 2012, 13:04

Certina iyi bir markadır. Linkteki saat takvimli moon-phase li bir krono gördüğüm kadarıyla. Eta üzerine iyi bir modül (dubois depraz gibi) kullanılmış ise ve bu saati ileride elden çıkarmayı düşünmüyorsanız alabilirsiniz.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj fuatsonar » 24 Ağu 2012, 13:17

asymptote yazdı:Certina iyi bir markadır. Linkteki saat takvimli moon-phase li bir krono gördüğüm kadarıyla. Eta üzerine iyi bir modül (dubois depraz gibi) kullanılmış ise ve bu saati ileride elden çıkarmayı düşünmüyorsanız alabilirsiniz.

Fiyatı konusunda düşünceniz nedir? Bu fiyata bu ayrıntıda ve kalitede bildiğiniz başka marka varmıdır?
Kullanıcı avatarı
fuatsonar

Mesaj asymptote » 24 Ağu 2012, 14:27

Ayrıca bu fiyata çok fazla seçeneğin bulunduğunu eklemeyi de unutmuşum. Linkini verdiğiniz saatin fiyatı bu marka için fazla, ama dediğim gibi fonksiyonu çok ve limitli bir saat için çok beğenilirse belki bu fiyat makul kabul edilebilir. Size önerim bu fiyat dolaylarında saat alacaksanız Longines, Maurice Lacroix, Frederique Constant, ve kronografı moonphase'i olmasa da olur derseniz belki bunların yanında bir de Omega markalarına bakmanız. Tercihinizi yurt içinden alınabilecek saatler ile sınırlamıyorsanız önerilebilecek başka marka ve modeller de olabilir tabi. Örneğin:
Resim
Resim
Yurt içinden bu fiyat dolaylarında istediğiniz özelliklerde alabileceğiniz en iyi saatlerden biri ise:
Resim
Bu iki saatin fiyatı hemen hemen aynı. Longines daha bilindik, prestijli bir marka, diğer taraftan Nivrel en az Longines kadar kaliteli ve bilinirliği fazla olmadığı için daha fazla ilgi ve dikkat çekebilecek bir saat.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj DenizKSK » 24 Ağu 2012, 14:57

Baran yazdı:Ben şahsen Certinaya 400 liradan fazla vermem.

Bu fikrin sebebi nedir?
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Re: Certina DS1 Automatic Chrono Moonphase Limited Edition Y

Mesaj splendes » 24 Ağu 2012, 15:27

Certina kaliteli bir marka benim en sevdiğim modeli DS1 . Fakat bu fiyata arkadaşların da fikrine katılıyorum. Lngines master collection derim.
Kullanıcı avatarı
splendes

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners