TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj asymptote » 04 Au 2012, 18:54

ncelikle fotoraf makinesini ve ayarlar覺n覺 tan覺mal覺s覺n Miriel. Makine yeni mi? Eer yeniyse Canon g繹rsel akademi eitim ifresi olmal覺 kutu i癟erisinde. O ifre ile makineyi tan覺tan ve temel fotoraf癟覺l覺k bilgilerini anlatan video anlat覺mlara eriebilirsin. Daha sonra fotoraf payla覺m sitelerini kar覺t覺r, ne kadar 癟ok fotoraf ve kritik g繹r羹rsen o kadar yarar覺na..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Miriel » 04 Au 2012, 18:59

asymptote yazd覺:ncelikle fotoraf makinesini ve ayarlar覺n覺 tan覺mal覺s覺n Miriel. Makine yeni mi? Eer yeniyse Canon g繹rsel akademi eitim ifresi olmal覺 kutu i癟erisinde. O ifre ile makineyi tan覺tan ve temel fotoraf癟覺l覺k bilgilerini anlatan video anlat覺mlara eriebilirsin. Daha sonra fotoraf payla覺m sitelerini kar覺t覺r, ne kadar 癟ok fotoraf ve kritik g繹r羹rsen o kadar yarar覺na..

Teekk羹rler makineyi alal覺 2 seneye yak覺n oluyor ve biraz kurcalad覺覺m i癟in az bu癟uk ne ie ayarlar覺n覺 biliyorum. Canon g繹rsel akademi ifresini kutunun i癟inde yoktu yurt d覺覺ndan geldii i癟in olabilir

Teekk羹rler
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj Miriel » 05 Au 2012, 13:49

Asypmtote fotoraf makinesi yurt d覺覺ndan geldii i癟in eitim ifresi yok. Makinenin modeli 1000d deil Kiss X3
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj drk » 05 Au 2012, 13:59

Kiss x3, rebel t1i veya eos 500d hepsi ayn覺 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Miriel » 05 Au 2012, 18:03

Teekk羹rler Drk :thumbup:

Yard覺mc覺 olacak arkadalar覺 bekliyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj drk » 05 Au 2012, 18:56

Miriel, bu i tek mesajla a癟覺klanamayacak kadar detayl覺 ve zor. Sonu癟ta bu ii profesyonel olarak yapan hayat覺n覺 adam覺 kiiler dahi var. En basite indirgemek gerekirse fotoraf癟覺l覺k forumlar覺ndan bolca yararlanabilirsin. En 繹nemlisi senin 癟abalaman ve bol bol pratik yapman. Farkl覺 koullarda makinenin 繹zelliklerini deneme yan覺lma yoluyla da kefedebilirsin. Teknik terimleri ve ne ie yarad覺klar覺n覺 繹rendikten sonra yapman gereken bol bol denemek. 襤ki kii ayn覺 kareyi ayn覺 makineyle 癟ektiinde birininki sadece fotoraf dierininki ise sanat eseri olabilir. renmek, 癟al覺mak ve bol tekrar :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj retrograde » 09 Au 2012, 11:34

Resim

Biraz ge癟 oldu kusura bakmay覺n.

'El-farah seb'ate eyy璽m vel huzn t羶l羹l 繹mr'
Kullan覺c覺 avatar覺
retrograde

Ya: 38
Kay覺t: 01 Ara 2011, 17:56

Mesaj fbolukbas » 09 Au 2012, 13:24

Drk ger癟ekten 癟ok g羹zel 繹zetlemisin.. :thumbup:

al覺t覺覺m irkette bir haftal覺k fotoraf eitimi kursu organize ettik bir zamanlar. Her arkada覺m soruyor bu kurstan sonra fotoraflar覺m覺z daha m覺 iyi olacak. Hay覺r dedim. Hatta moraliniz ciddi bozulacak. Ac覺 ger癟ekle kar覺laacaks覺n覺z. En fazla 繹reneceiniz ey bunun boyac覺 k羹p羹 olmyaca覺 olacakt覺r. Fotoraf 繹yle 3-5 g羹nde, bir ka癟 trick ile olacak i deil.
Nas覺l 3-4 g羹nl羹k eitimle resim yapmay覺 繹renemiyorsan覺z, fotoraf 癟ekmeyi de 繹renemezsiniz.. Fotoraf 繹nce anlat覺m (kompozisyon) sonra teknikten oluur. Teknik 繹renilebilir, okunabilir.. Kompozisyon daha 癟ok yaan覺r, biraz da Allah vergisidir.. Ama denemek, hayata bir kare g繹z羹yle bakmak, okumak bakmak-g繹rmek, incelemek fotoraf kalitesini y羹kseltir. 襤nternet bu konuda 癟ok b羹y羹k nimet.
Bu sebeple sevgili miriel arkda覺m覺za da, daha 繹nce sevgili asymptote'a g繹nderdiim elimdeki bir ka癟 d繹k羹man覺 g繹nderebilirim e-posta adresini bana yollarsa.. Bir balang覺癟 olur, gerisi kendisine kal覺r..

Drk yazd覺:Miriel, bu i tek mesajla a癟覺klanamayacak kadar detayl覺 ve zor. Sonu癟ta bu ii profesyonel olarak yapan hayat覺n覺 adam覺 kiiler dahi var. En basite indirgemek gerekirse fotoraf癟覺l覺k forumlar覺ndan bolca yararlanabilirsin. En 繹nemlisi senin 癟abalaman ve bol bol pratik yapman. Farkl覺 koullarda makinenin 繹zelliklerini deneme yan覺lma yoluyla da kefedebilirsin. Teknik terimleri ve ne ie yarad覺klar覺n覺 繹rendikten sonra yapman gereken bol bol denemek. 襤ki kii ayn覺 kareyi ayn覺 makineyle 癟ektiinde birininki sadece fotoraf dierininki ise sanat eseri olabilir. renmek, 癟al覺mak ve bol tekrar :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners