TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Patek Philippe Sayısı Az?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Hiç Patek Philippe Yok ?

Mesaj Baran » 03 Ağu 2012, 19:17

Okuyupta yazmamak nedir onuda anlamış değilim.Saatseverlik bu olmasa gerek.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj serdarfb » 03 Ağu 2012, 20:06

Zaten yazmayacaksan foruma katilmaninda pek bir anlami olmasa gerek. :roll:

Kisa zamandaki yorumlardan cikan sonuc bu PP bize pahali geliyor hocam. :lol: Demek ki yeteri kadar cazibesi yok ki bir cogumuz Archimed'inde dedigi gibi ayni butceyi tek PP yerine degistirebilecegimiz birden fazla saate kullanmayi tercih ediyoruz gibi gorunuyor.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Slayer39 » 04 Ağu 2012, 10:56

Geçenlerde Teslat isimli üyemiz sormuştu ama benimde katkılarımla (maalesef hatalıydım :roll: ) tartışma lüks tüketime falan gitmişti belki o üyemiz almıştır.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj bulenty » 04 Ağu 2012, 15:15

Ben açık ve net ifade edeyim,bileğimde PP olacak diye almam.Bunu daha önce de ifade etmiştim.
Bakıyorum inceliyorum,"hah bu bana göre diyorum,ama gözümü sola doğru,fiat hanesi tarafına çeviriyorum ki"zevkime hitap eden modeller üst sınıf bir araba veya orta sınıf bir ev parası;zamanla zevklerim değişebilir,özellikle saat camiası içinde buna hem şahit oldum hem bizzat yaşadım.

Bir insanın bir saate $100.000-150.000 ayırması için en az $3.000.000 TL cash parası olması lazım(gelecek,umulan gelirler hariç)

Benim o kadar cash param yok,mal satıp saat alacak halim de yok,,

Bir de diğer markaların çoğunun taksitlendirme imkanı var.Ben TR den aldığım saatler içinde IWC hariç hepsini taksitlendirerek aldım.

Kendi adıma mesele bundan ibaret.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj serdarfb » 04 Ağu 2012, 16:10

Bulenty :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj serdarfb » 04 Ağu 2012, 17:22

bulenty yazdı: Bir insanın bir saate $100.000-150.000 ayırması için en az $3.000.000 TL cash parası olması lazım(gelecek,umulan gelirler hariç)

serxx, senin almaman icin bir sebep yokmus goruyorsun. :lol: :D :D
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Ert » 26 Kas 2012, 01:08

İnsanoğlu tek ve çok pahalı bir ürün almayı her zaman düşünmeyebilir heleki bu bir ev yatırımlık bir obje değilse. Sonucta saatin bir kymeti var fakat her nekadar varsada bir değer kaybı sözkonusu yada satmak istediğinde karşında pp alabilicek kaç kişi görürsün. Bu bir yaklaşımdır , diğer yaklaşım ise tek ve yüksek rakamlı olması. İnsan yapısı gereği doyumsuzdur şu ürünüde alayım son dersin aradan bir kaç ay geçer ya şunuda alayım dersin sonra şu aldığımı satayımda şundan da alayım dersin hatta bazen öyle anlar olurki aldığın saat vardır bunu ömrü billah satmam dersin sonra o saatten kurtulmak istersin hatta varlığı bile rahatsız eder seni. Bana oluyor bunlar bu gezegende yalnız değilsem olan kişilerde olmuştur :))

Birde benim şahsi görüşüm X bir rakama 4 5 markanın sevdiğim modellerini alır kullanırım ama bu X rakama tek bir PP almam. Hem çeşitlilik arzetmez hemde onu koluma taktığımda huzursuz olurum. Nekadar saygı duysamda asla bir PP veya VC saatim olmaz. Boyle bir ürün almam için alt limit 100 milyon dolar param olmalı bana göre :))

Düşünceler zevkler renkler hayata bakış açısı kişiden kişiye değişim gösterebilir nacizane görüşlerimdir .
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Mesaj DenizKSK » 26 Kas 2012, 01:32

Bence tamamıyla zevkler-renkler meselesi. :thumbup:
Ve tabiki bu is tamamen duygusal yapılan bir olay. :D
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners