TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj davinci » 31 Tem 2012, 16:16

Bug羹n ilk defa Daytonay覺 denedim, 繹ncelikle 癟elii beyaz alt覺na g繹re daha g羹zel, elikde kadran rengi beyazm覺 siyahm覺 癟ok karar veremedim, beyaz iki kat daha fazla sat覺yormu, saat 40mm biraz ufak gibi geldi, vintage olanlar覺n覺n 2000 繹ncesi olanlar makbulm羹 2000 e kadar Zenith makine kullan覺lm覺 sonra makina In-House olmu, koleksiyonerler Zenith makineyi tercih ediyorlarm覺, fiyat 25000 Tl bireyler daha yapar gibiydi, a癟覺kcas覺 saate 癟okda bay覺lmad覺m
Daytona ilk 癟覺kt覺覺nda satmam覺, Fransa'da bir bayii b羹t羹n saatleri toplam覺 sonrada Paul Newman'n覺n filmde takmas覺n覺 salam覺 saat b繹ylelikle patlam覺, daha sonra Rolex bir karar alm覺 bu saati vitrine koymak yok, indirim yapmak yok diye, k覺s覺tl覺 羹retiyorlarm覺, bu bana tamamen pazarlama taktii gibi geldi ;) makinenin ne 繹zellii varm覺 癟ok anlamad覺m, Sky-Dweller olsa eyvallah :D

Sub: valla ne yalan s繹yleyeyim en 癟ok yeni Sub 覺 beendim, yeni seramik bezel daha parlak g羹zel olmu, kay覺 dolu oluu daha g羹zel eski Subla alakas覺 yok.
Deap Sea: g羹zel saat ama fazla kal覺n ve a覺r, 癟ok kal覺n kol ve bilek olmal覺, kay覺 ince tutulmu a覺rl覺ktan tasaruf yapmak i癟in, saat kolumda biraz kaba durdu
Dj2 : yeni bezeli beenmedim, var bir bildikleri herhalde.

Yeni Rolex s覺ralamam u ekildedir :D

1- Sky-Dweller
http://www.youtube.com/watch?v=6ESKmhfXAtU

2- Sub
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 31 Tem 2012, 23:02

Davinci :champ:

Sky-Dweller fiyati nedir ?
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj davinci » 31 Tem 2012, 23:08

Sky-Dweller yoktu, buraya zor gelir gibi
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj davinci » 01 Au 2012, 17:41

Ek olarak; d羹n Rolex DJ 116334 mavi kadran覺da denedim, bezel ve kay覺覺n orta bakalar覺 beyaz alt覺n fazla parl覺yor saat g羹zel ama fazla g繹sterili geldi bana, kolundan birey p覺r覺l p覺r覺l parl覺yor :D Bu arada Drk'覺n tespitine kat覺l覺yorum Rolex'de baz覺 modellerin metal kay覺lar覺n覺n orta baklalar覺 parlak oluu bencede g羹zel deil, ger癟i bu saati daha 覺k yap覺yor ama bende Rolex'de spor modeller taraftar覺y覺m

Subda bu sene 癟覺kan tarihsiz olan 14060M tarihliden daha g羹zel gibi, saatin sade oluu ( tarihsiz oluu) sanki g繹ze daha g羹zel geliyor, tekrar bakmak laz覺m ama ben galiba yenisini (tarihsiz olan覺) al覺rd覺m

Iwc Miramar: sonunda Miramar覺da denedim Big Pilot olan ref.5019 48mm ad覺 羹st羹nde biraz big hakkaten, 46mm hadi tamamda 48mm baya b羹y羹k duruyor kolda. Chronograph ref.3880 46mm. daha g羹zel ama 癟okda bay覺lmad覺m a癟覺kcas覺, seramik kasa 羹st羹n羹 bir 癟eit siyah boya ile kaplam覺lar 癟elie g繹re daha az 癟izilebilirmi ama d羹melere kar覺 seramik oluundan dolay覺 biraz hassas , kay覺lar覺n arka y羹zleri deri, Pin buckle.

Son olarak 癟elik saat aray覺覺nda Patekde bakt覺m Nautilus 5711/1 mavi yada beyaz kadrana bakacakt覺m yokmu onun yerine 5980/1 chrono antrasit kadran vard覺, 癟ok g羹zel, m羹kemmel bir saat yanl覺z 34.000 eurocuk listesi var ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj drk » 01 Au 2012, 18:31

Davinci, sadece bezel beyaz alt覺n, kay覺覺n tamam覺 癟elikten ;)

Bende 48lik normal seramik olan覺 denemitim, ger癟ekten 癟ok b羹y羹k, al覺mak epey zaman alabilir. Seramik 癟ok k覺r覺lgan, sert zemine d羹erse/癟arparsa kasa 癟aat :D

Patek 5980e 1 dakikal覺k sayg覺 duruunun ard覺ndan birde off diyorum :D

No date sub i癟in ise tek diyebileceim; al覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj davinci » 01 Au 2012, 19:11

Kay覺覺n orta baklalar覺da 癟elikdi dimi dorudur yoksa fiyat u癟ar gider, ama parlak oluu g羹zel deil ger癟ekden ;)

Miramar Big Pilot 48mm 5XL abiler i癟in, biraz fazla b羹y羹k abartm覺lar, Ben benim saati d羹羹rd羹m bunu d羹羹r羹rsem ne olur dedim d羹羹rmezseniz iyi olur dedi :lol:

Nautilusu ilk defa denedim g羹zel ger癟ekden,
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj vmetin » 01 Au 2012, 19:38

5711/1 hayalimdeki saatlerden biri.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj serdarfb » 01 Au 2012, 19:52

vmetin yazd覺:5711/1 hayalimdeki saatlerden biri.

vmetin :champ: yolun sonu gibi birsey. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners