TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

8000-12000 TL Arası Bütçeye Göre Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

8000-12000 TL Arası Bütçeye Göre Saat Tavsiyesi

Mesaj ZubFB » 31 Tem 2012, 12:37

merhaba üstatlar,

şimdi 8000-12000 arası saat almak istiyorum. 2. el de olabilir. başka başlıklarda fiyat aralığı belirleyerek işe başlanmaz tavsiyelerini okudum ama acemi bir insanın ilk kriteri otomatikman bu oluyor sanırım.

IWC Big Pilot baktım beğendim ancak fiyat olarak biraz fazla geldiği için sizlere danışmak istedim.

yardımlarınız ricasıyla.

saygılar,
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Re: 8000-12000 arası bütçeye göre saat

Mesaj Baran » 31 Tem 2012, 14:03

Rolex 8-)
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: 8000-12000 TL Arası Bütçeye Göre Saat Tavsiyesi

Mesaj ZubFB » 31 Tem 2012, 15:36

teşekkür ederim Baran Bey. daha spesifik olabilir misiniz model hakkında?
bir de gerçekten öneri beklentim var. 39 görüntüleme var ama sadece 1 kişi yanıtlamış. biraz ilgi lütfen .
tekrar teşekkürler şimdiden.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Baran » 31 Tem 2012, 15:48

Öncelikle forumda kendınızı tanıtırsanız turist sıfatından cıkmış olursunuz.Saat için ayırdığınız butce oldukca yeterli fakat tam olarak nasıl birşey istediğinizi sölersenız cok daha nokta atışı tavsiyeler gelecektir.Benim o butcelerle alacağım saat Rolex Submariner serisidir.Tabi dediğim gibi saatten ne beklediğinizle alakalı olarak kendi zevkiniz değişkenlik gösterecektir.Daha cok ipucu ile cok daha farklı alternatifler üretilebilir.saygılar.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ZubFB » 31 Tem 2012, 16:10

Elbette memnuniyetle tanıtırım ama böyle bir gerekliliği bilmiyordum. 2. si bunu nerede yapacağız bunun için açılmış bir başlık var mıdır?
sorunuza gelirsem tam olarak ne istediğimi bilmiyorum. aslında saat zevki olan birisi de değilim. (doğrusu şu olmalıydı: saat kullanmadığım için saat zevkim olup olmadığını da bilmiyorum). ancak 1-2 internet sitesine baktım, 1-2 mapaza gezdim. Submariner ortak tavsiye gibi. lütfen yanlış anlaşılmasın saatten anlamam dediğim gibi, tek bir nokta var o saatle ilgili o da kasa çapı biraz küçük. biraz daha büyük bir şey sanki estetik olarak daha iyi olur gibi. o yüzden big pilot baktım, onun da fiyatı yüksek geldi.
tek söyleyebileceğim hem takım, hem spor kıyafetlerle uygun kullanılacak, uzun süre kullanabileceğim bir şey olsun.

sağolun ilginiz için.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Baran » 31 Tem 2012, 16:42

Öyle bir gereklilik olduğunu sanmıyorum fakat sizi tanımamız açısından faydalı olacağı görüşündeyim.Sizi tanımamız zevklerinizi bilmemiz bile daha doğru tavsiyelerde bulunmamızı sağlıyacaktır.Saat zevkinin olmaması bundan sonra olmıyacağı anlamına gelmez.Forumu takip ettikse guzel otomatik bir saate sahip olduktan sonra hevesinizin artacağına emınım.Bu arada kendimizi tanıtmamız için ayrılmış bir bölümümüz mevcut.Ayrıca Forumun arama bölümünü kullanarak Rolex IWC gibi markaları yakından tanıyabilir inceleyebili butcenıze uyacak farklı alternatifleri görebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj padcom » 31 Tem 2012, 17:16

Tabiki rolex submariner klas bir saat ama çap banada küçük geldi bende o yüzden omega seamaster PO'yu seçtim.niye rolexlerde küçük çap çalısıyorlar anlamadım gitti.
Kullanıcı avatarı
padcom

Mesaj ZubFB » 31 Tem 2012, 17:27

Padcom, bahsettiğiniz Seamaster 45.5 mm çaplı değil mi?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hakanbora ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners