necati yazdı:Çok güzel bir saat. Bir 'diversever' olarak satın alınan her diverın doğru bir karar olduğunu düşünüyorum
![]()
Saatin günlük sapmasını merak ediyorum. 6R15 için bu konuda başarılı olduğuna dair yazılar okudum. Forumdan birinin deneyimi daha faydalı olacak.
2fast4u
DenizKSK yazdı:Çok sağlam ve kendine has bir karakteri olan saat almışsınız. Sanıyorum forumun ilk Prospex'i de sizin oldu. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin.![]()
Bu arada ilk kez bir tahminim (mekanizma) doğru tuttu, 6R15 özellikle güç depolama süresi ile sayılan bir mekanizma.
![]()
İyi günlerde kullanın.
asymptote yazdı:Hayırlı olsun insatiableEskiden pek sıcak bakmıyordum ancak şimdi benim de bir diver alasım var
Sana Prospex'inle mutluluklar ve güzel tatiller diliyorum..
Drk yazdı:Insatiable, güle güle kullanın
200 metre gazlı dalış için saatin 12 yönünün üstünde su direncini gösteren (?) göz (tam tanımı bu mu değil mi bilmiyorum, yanlışsa düzeltin)
Şu kısmı tam anlayamadım, oradaki luminovalı noktadan mı bahsediyorsunuz?
msturan yazdı:Hayırlı olsun insatiable, saat çok hoşuma gittiVideo da süper
KKarakuş yazdı:insatiable ; saatinizi güle güle kullanın , yanlız ben videoyu da ayrı beğendim![]()
hozburun yazdı:Hayırlı olsun
zifft yazdı:güle güle kullanın bunların turuncu beyazlarından edinesim var benim de.
Hsnmrycl yazdı:doğrusu ben sumo beklemiyordum o kutudan. Şaşırdım. Hayırlı olsun.
Mekanizmanın çok methini okumuştum ben de. Umarım dedikleri kadar vardır.
Ayrıca ben de sizin gibi safir kristal konusunu eksiklik olarak görüyorum bu saat için.
güle güle kullanın.
serxx yazdı:Çok doğru bir seçim, bu diver'ı çok beğeniyorum ve bu fiyat aralığında kesinlikle düşünülmesi gereken bir model![]()
Mekanizma hakkında olumlu yorumlar çok, bu arada ufak düzeltme yapayım 6r15 mekanizmanın 50 saat güç rezervi var.
İyi günlerde kullanın
conbay yazdı:Güzel bir saat iyi günlerde kullanın. Gümrük tecrübesi edinmişsiniz ilerde işimiz düşebilir size, sürekli Bond'u rahatsız etmeyiz böylece:)
Mavi kadran çok hoş duruyor. Ben de kurma kolundaki kabartma ve amblemlere çok takılıyorum. Orası boş olunca saat sanki kalitesizmiş, çok özen gösterilmemiş izlenimi bırakıyor bende. Bu yönden de çok başarılı.
Üst üste 4 Seiko açılışı oldu sanırım. Burayı Japonlar mı bastı ne:)
mlm yazdı:İnsatiable hayirli olsun, iyi gunlerde kullan
Thevenin yazdı:Tebrikler, fiyat-performans Prospex'i
mucadeleci yazdı:Rafine bir seçim olmuş, diver olarak alınabilecek saatler arasında f/p olarak üst seviyede, kaliteli bir saat. Bir ada ülkesi olan Japonya'dan Prospex serisi bir Seiko Diver çok nadide bir seçim
Frax yazdı:İyi günlerde kullanın Sumo'yu![]()
aokyy yazdı:Mekanizması ile kendinden bahsettiren bir saat. Hayırlı olsun.
insatiable yazdı:eyvallah, teşekkürler. edinmek istediğiniz şey şu olmalı ki, harika bir görüntüsü var. şahsen tavsiye ederim, hatta ebay'dan satın aldıgım satıcı ile irtibata gecebilirsiniz.
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 208 misafir
|