davinci yazdı:Birçok arkadaşımızın bildiği şeyler aslında bunlar ama hatırlamak gerekirse: Yurt dışından saat almanın fiyat yönünden avantajlı olduğu çok açık, tax free gibi bir olay var burdakilerin aradaki farkı indirimle kapatmaları imkansız, çeşit fazla, saatçiler genellikle bir arada bir cadde yada etrafında, mağzalar büyük, bir sürü saat görebiliyorsun, mağazalar arasında fiyat karşılaştırması yapabiliyorsun genellikle satıcılar çok ilgili ve bilgili burdakiler gibi dünyadan bir haber değil, biraz meraklı biriysen adam sana saati 2 saat anlatıyor almasanda yüzü gülüyor çıkarıyor kataloğunu veriyor burdakiler hayatda katalog vermez almadığın zaman yüzü düşer, örneğin Patek'in Paris mağzasıda aradaki dev fark görülebilinir, burdakilerin çoook yol katetmeleri lazım.
Daha öncede söylediğim gibi çarşı kökenli firmalar nasıl oluyorsa artık saati bizim yurt dışından alabileğimiz fiyatın daha aşşağısına verebiliyorlar, ama ben güvenipde almam alanada niye aldın demem, saati aldığım yer düzgün bir yer olmalı, gücün yetmiyorsa takma o saati eksilmezsin
Tamamen katiliyorum dostum.

Irkac gundur PO mavi dial titanium arastiriyorum ama nafile. Hep getirtiriz diyorlar ama kimsede stok yok.