TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 11:24

davinci yazdı:Birçok arkadaşımızın bildiği şeyler aslında bunlar ama hatırlamak gerekirse: Yurt dışından saat almanın fiyat yönünden avantajlı olduğu çok açık, tax free gibi bir olay var burdakilerin aradaki farkı indirimle kapatmaları imkansız, çeşit fazla, saatçiler genellikle bir arada bir cadde yada etrafında, mağzalar büyük, bir sürü saat görebiliyorsun, mağazalar arasında fiyat karşılaştırması yapabiliyorsun genellikle satıcılar çok ilgili ve bilgili burdakiler gibi dünyadan bir haber değil, biraz meraklı biriysen adam sana saati 2 saat anlatıyor almasanda yüzü gülüyor çıkarıyor kataloğunu veriyor burdakiler hayatda katalog vermez almadığın zaman yüzü düşer, örneğin Patek'in Paris mağzasıda aradaki dev fark görülebilinir, burdakilerin çoook yol katetmeleri lazım.
Daha öncede söylediğim gibi çarşı kökenli firmalar nasıl oluyorsa artık saati bizim yurt dışından alabileğimiz fiyatın daha aşşağısına verebiliyorlar, ama ben güvenipde almam alanada niye aldın demem, saati aldığım yer düzgün bir yer olmalı, gücün yetmiyorsa takma o saati eksilmezsin ;)

Tamamen katiliyorum dostum. :thumbup: :thumbup: eklemek istedigim diger bir konuda yeni modellere Turkiyeden once ulasma sansi oluyor. Mesala Temmuz basi gittigimde IWC Miramarlar ortaliktaydi. Turkiyede henuz yok bildigim kadariyla. B
Irkac gundur PO mavi dial titanium arastiriyorum ama nafile. Hep getirtiriz diyorlar ama kimsede stok yok.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj herofb » 19 Tem 2012, 17:44

ben Maldives ile karşılaştırdım 300 TL için yurtdışından almazdım diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj SeRxx » 19 Tem 2012, 18:25

mrbars yazdı:
serxx yazdı:%30 alınabiliyor; zorlarsak %35'e çıkabiliyor indirim oranı :)

hangi markada? okuyorum okuyorum rolex'e gidiyor aklım :D

Omega, Tag Heuer, Longines, Tissot gibi markalarda malesef :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj davinci » 19 Tem 2012, 19:52

Herojd, benim bahsettiğim fiyat avantajı pahalı saatlerde, ucuz saatlerde haklısın değmez
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj 2fast4u » 19 Tem 2012, 23:06

Yurtdisi saat muhabbetini merakla okuyorum bakalim sonu nereye varacak yani bana gore paris in bilmem nesinden alacagima istinye park veya kanyondan cekerim saati. saticinin karsisindaki deri koltuga genis oturup ayagima en kral servis yapilirken bir yandan surekli buyuksunuz abi gazlariyla siritirken kola takilan artik patek mi neyse o saatin alisveris keyfi ne paris ne roma da olur . Zaten 10 k ustu saat alicaksam kimse kusura bakmasin dilenci gibi saatci hic gezemem .saatimi alir arabanin sol camindan kolu asagi birakir gazi yesilkoy havalimanina ceviririm.he simdi soyleyin nereye gidiyoruz:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 23:16

2fast4u yazdı:Yurtdisi saat muhabbetini merakla okuyorum bakalim sonu nereye varacak yani bana gore paris in bilmem nesinden alacagima istinye park veya kanyondan cekerim saati. saticinin karsisindaki deri koltuga genis oturup ayagima en kral servis yapilirken bir yandan surekli buyuksunuz abi gazlariyla siritirken kola takilan artik patek mi neyse o saatin alisveris keyfi ne paris ne roma da olur . Zaten 10 k ustu saat alicaksam kimse kusura bakmasin dilenci gibi saatci hic gezemem .saatimi alir arabanin sol camindan kolu asagi birakir gazi yesilkoy havalimanina ceviririm.he simdi soyleyin nereye gidiyoruz:)

Don geri Istinye Parka basgan, baklalari cikarirken cizmisler saati. Gidip degistirelim. :D
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj davinci » 19 Tem 2012, 23:20

İstinye Park'da saatçimi var? benim bildiğim bi Rolex var dışarda ondada çok çeşit yok
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 23:35

Var hocam . Asagida Perpetual diye bir saatci var. Omega, Tag, Tissot, ML ve bir kac marka daha satiyor. Yukarida Pnerai ve Chopard satan bir saatci var ama adini ve diger markalari hatirlamiyorum. SHAH var. Hublot, Bel Ross, Arnold and Son J.Droz vb. Onemli markalar satiyor.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners